in

Inter večeras dočekuje Speziju, ne baš dobre vijesti za Edina Džeku

Slatka-Tajna.Eu


Italijanska Serie A


Inter večeras od 18:30 na San Siru dočekuje Speziju u okviru 15. kola Serije A.



Italijanski mediji navode da će trener Intera Simone Inzaghi izmiješati karte u ovom susretu, obzirom na zgusnut raspored koji je prvak Italije imao u prethodnom periodu.

Između ostalih, tako bi na klupu trebao kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko koji je prije tri dana u pobjedi nad Venezijom (0:2) odigrao svih 90 minuta.

Andrea Ranocchia i Matteo Darmian zbog povreda će propustiti ovaj meč, a umjesto njih na teren bi trebali Denzel Dumfries i Danilo D’Ambrosio. Umjesto Džeke u napadu će zaigrati Correa.

U istom terminu svoju utakmicu igrat će Roma i Bologna, dok su od 20:45 na rasporedu utakmice Genoa – Milan i Sassuolo – Napoli.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Džeko je u popularnom Calciu ove sezone postigao sedam golova i trenutno je šesti strijelac lige. Prvi je sjajni srpski napadač Dušan Vlahović, koji je za Fiorentinu postigao 12 golova.

Također, Interu sjajno ide i u Ligi prvaka obzirom da je kolo prije kraja obezbijedio plasman među 16 najboljih. Džeko je u ovom takmičenju postigao tri gola i upisao jednu asistenciju.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ramiz Zmaj – DIJASPORA + Bonus

BIO SAM PIJAN, NE SJEĆAM SE NIČEGA: Čorba progovorio o potencijalnoj Majinoj trudnoći