in

Inovativni eco-friendly proizvod: Mladi Bišćanin predstavljat će našu zemlju na EXPO Dubai

Slatka-Tajna.Eu

Ambasadorica Bosne i Hercegovine u Češkoj Republici, Martina Mlinarević, ugostila je u svojoj rezidenciji u Pragu Adnana Lubića. Mladi Bišćanin osnivač je i CEO kompanije Insuno koja kreira inovativne eco-friendly proizvode.

On će našu zemlju predstavljati na prestižnom Expo 2020 u Dubaiju.

Bh. ambasadorica je tako nastavila sa praksom pružanja podrške mladim i perspektivnim ljudima iz naše zemlje koji borave u Češkoj.

“Danas sjajna posjeta i razgovor u ambasadi, te želja da vam predstavim jednu izvrsnu priču i osobu iz Bosne i Hercegovine – Adnan Lubić iz Bihaća je osnivač i CEO kompanije Insuno koja kreira inovativne eco-friendly proizvode”, objavila je ambasadorica.

Jedan od proizvoda je i Suno multifunkcionalni solarni sto modernog dizajna koji je savršen dodatak bilo kojem prostoru na otvorenom. Omogućava istovremeno punjenje četiri „pametna telefona“. Također, ovaj sto ima sef za dragocjenosti, a njegova prednja ploča pruža LED ambijentalno svjetlo koje noću još više uljepšava prostor. Integrirani solarni panel omogućava da se sto lako puni bez potrebe za spajanjem na električnu mrežu te na taj način štiti okolinu, energetski je efikasan i financijski efektivan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Suno sto se uskoro predstavlja na EXPO-u u Dubaiu, a Insuno kroz naredni period otvara svoju firmu i u Češkoj (gdje je Adnan proveo i jedan dio života i odrastanja), a mi smo im se stavili na raspolaganje za svu moguću podršku”, napisala je Mlinarević na svom Facebook profilu.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Male tajne modernih Italijanki: Zbog ovih frizura one izgledaju tako elegantno

Poraz Kecmanovića poslije drame, Srbija gubi od Kazahstana