in

VRAĆALI SU ME U ŽIVOT, TEŠKO SAM PODNIJELA: Jana progovorila o porodičnoj tragediji

Slatka-Tajna.Eu

Jana Todorović nedavno je doživela najveću tragediju u životu, kada je njen sestrić Bane praktično iznenada preminuo.

– Ja mu nisam bila tetka, nego druga majka – rekla je ona, a zatim objasnila kako je došlo do velike tragedije.

– Oporavljam se još od najveće tragedije u mom životu. Nije mi umro sestrić, nego moje dijete. To je jedan mlad život, ostavio je iza sebe kćerku od pet godina. On nije samo dokete moje sestre, već je i moje dokete bio.  Moja kćerka je doživkela veliki stres, još uvek je vraćamo u normalu, o sestri i da ne govorim. Mene je ta tragedija zatekla u Americi na nastupima. Odmah sam krenula za Beograd, ali mi je trebalo dva i po dana da se vratim u Srbiju, a onda su me vraćali u život. Zvali su Hitnu pomoć, jedva sam podnijela tu vest – ispričala je Jana, dodajući da će za medije govoriti tek poslije Nove godine, s obzirom na to da nije još spremna za javna dešavanja. Prošlo je svega tri nedjelje od smrti njenog sestrića i njena porodica i ona nisu još “stali na noge”. Jana je, zatim, s velikom tugom u glasu objasnila šta se zapravo dogodilo.

– On je dobio koronu, a bio je malo gojazan. Otišao je kod ljekara, dobio je antibiotik, ali mu se stanje nije popravljalo. Doktorrica mu je ponudila da ostane u bolnici i pošto se nije osjećao dobro, pristao je. Stanje mu se odjednom pogoršalo i te subote je izgubio život. Bio je svega jedan dan na respiratoru. Mislim da mu srce nije bilo dobro, a nije bio ni vakcinisan – ispričala je Todorovićeva s knedlom u grlu, ističući da sada mora da se drži zbog svoje kćerke, ali i sestre i male unuke kojoj su sada najpotrebnije. Njena kćerka Kristina Džulijen bila je bez majke u

– Oni su odrasli zajedno, tako veliki šok je prvi put u životu doživjela, pa smo sada uz nju sve vrijeme. Moramo da nastavimo dalje – kaže pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kao neko ko na estradi ima puno prijatelja, Jana je istakla da je zahvalna svim kolegama koje su u najtežem trenutku bile uz nju, iako zbog velikog bola koji osjeća nije imala snage svima pojedinačno da se zahvali.

Nema ko me nije zvao, nudio pomoć, brinuo, nisam uspjela svima ni da odgovorim, ali sam im jako zahvalna. Nisam znala gdje sam, trebalo mi je vremena da se saberem – rekla je Jana.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Evo kako da njegujete ruke da izgledaju deset godina mlađe

IFFHS izabrao najboljeg igrača i golmana u 2021. godini