in

Ukrala šou: Sanja Kužet izletjela na scenu “Zvezda Granda” – na takmičara svi zaboravili

Slatka-Tajna.Eu

Direktno iz Smedereva na scenu “Zvezda Granda” stigao je Dušan Rašković, takmičar iz tima Ane Bekute.

Ovaj mladi momak, inače glumac amater, pokušao je da se plasira u treći krug sa repertoarom koji su činile pesme “Deset mlađa” Dina Merlina i “Ljuljaj me nežno” Olivera Mandića.

Iako je želeo da u “Zvezdama Granda” pokaže maksimum, kako pevački tako i glumački, te je u jednom trenutku izveo i zaplesao sa Sanjom Kužet, na žalost nije mu uspelo da osvoji žiri.

Svega 3 glasa dobio je ovaj mladi momak, ali činilo se da je najveći udeo u krajnjem rezultatu imala lepa voditeljka koja je ulepšala Dušanov nastup.

Saša Popović objasnio je da je Dušan amater u pevanju, kao i da se 10 godina amaterski bavi glumom u pozorištu, pa mu zatražio da nešto odglumi za žiri.

– Ja bih pre sa Sanjom, ali kad uvežbamo – odgovorio je takmičar, ali se Popović odmah nadovezao – Sa Sanjom isključivo glumi Bosanac.

– Vidiš, ja nisam glumac, ali vidiš da godinama glumim ludaka, pa šta fali- pokušavao je Popović da ubedi takmičara da pokaže svoje glumačko umeće, ali ga je u tome prekinula Viki Miljković.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Jako uspešno glumiš, pozavideo bi ti i najbolji glumac, najbolji Oskarovac – konstatovala je, a Saša objasnio da je prvu ulogu na filmu “Nema problema” imao 1984. godine, kao i da je tad imao neverovatnu tremu.

– Kad sam trebao nešto da kažem, usr*o sam se od straha. Trebalo je da se predstavim, a nisam znao ni kojom rukom treba da pokažem. To je tako nekad bilo, ali iskustvo je čudo- ispričao je Popović, pa dodao da danas sjajno glumi.

– Ne glumiš ti uopšte – dodao je Bosanac, ali ga je Popović prekinuo:

– Kad se nalaziš na brodu ludaka, moraš i ti da budeš ludak!

Ipak, brzo su se vratili na glumca i pevača amatera za kog je čuvena šestorka rekla da ima ono nešto, ali da je pevački vrlo slab, prenosi srbijadanas.

Pogledajte na 26:35:

haber.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Napravili smo sve što smo obećali

“Dobro razmisli, svaka kuća u Srbiji ima bar po jedan čekić”