in

Ronaldo ljut uoči dodjele “Zlatne lopte”: Lagao je

Slatka-Tajna.Eu

Kristijano Ronaldo optužio je urednika Frans fudbala Paskala Ferea da ne govori istinu.

Fere je nedavno rekao da je Ronaldova jedina želja da na kraju karijere ima više Zlatnih lopti od Lionela Mesija.

Povodom toga oglasio se Portugalac.

“Paskal Fere je lagao, koristio je moje ime da promoviše sebe. Neprihvatljivo je da odgovorni za dodjelu prestižne nagrade ovako lažu i ne pokazuju poštovanje prema nekom ko je uvijek poštovao Frans fudbal i Zlatnu loptu. I danas je ponovo lagao, pravdajući svoje odsustvo sa gala večere navodnim karantinom u kom nema razloga da bude.

Uvijek čestitam onima koji pobjeđuju, u okviru sporta i fer-pleja. Nikad nisam bio protiv nekoga. Uvijek pobjeđujem za sebe i klubove koje predstavljam. Pobjeđujem za sebe i one koji mi žele dobro. Nikoga ne pobjeđujem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Najveća ambicija u mojoj karijeri je osvajanje nacionalnih i internacionalnih titula za klubove koje predstavljam i za moju zemlju. Najveća ambicija mi je da budem uzor svima koji jesu ili žele da budu profesionalni fudbaleri. Najveća ambicija je da svoje ime ostavim zlatnim slovima ispisanim u istoriji fudbala.

Završavam, moj fokus je na predstojećoj utakmici Mančester junajteda i svemu što možemo da osvojimo ove sezone zajedno s kolegama i navijačima. Ostalo? Ostalo je samo ostalo.”

Ronaldo u kolekciji ima pet, a Mesi šest Zlatnih lopti.

(B92.net)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRAVA LJEPOTICA: Najstariju kćerku Ace Pejovića rijetko viđamo u javnosti i na društvenim mrežama

Američki dužnosnici redovno razgovaraju sa Dodikom, koja je svrha sankcija