in

Perez sprema šou narednog ljeta: Mbappe nije jedini koji stiže u Real Madrid

Slatka-Tajna.Eu


Žele i zvijezdu Dortmunda


Španski mediji objavili su danas da Florentino Perez ima velike planove narednog ljeta što se tiče pojačanja Real Madrida.



Jasno je da će kraljevski klub napraviti određene promjene u igračkom kadru, te da će neki od iskusnijih igrača najvjerovatnije napustiti Santiago Bernabeu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Perez je poznato po tome da voli dovoditi zvučna pojačanja u Real Madrid, ali se prethodnih godina nije baš proslavio.

To se najviše odnosi na Edena Hazarda kojeg je doveo prije dvije godine iz Chelseaja, ali već sada se špekuliše da bi Belgijanac mogao napustiti klub na ljeto jer nije opravdao očekivanja.

Mediji u Španiji jutros pišu da Perez ima zaista ogromne planove za ljeto, te da želi “uzdrmati” fudbalski svijet novim pojačanjima.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Poznato je da je prva želja Real Madrida Kylian Mbappe koji će gotovo sigurno doći na Santiago Bernabeu i to kao slobodan igrač jer mu ističe ugovor s PSG-om.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mbappe je i ljetos bio na korak od Reala kada je klub poslao ponudu od 180 miliona eura, ali na iznenađenje svih to je PSG odbio iako su svjesni da mladi napadač ne želi produžiti ugovor i da će na ljeto otići bez obeštećenja.

No, pored Mbappea pojavile su se špekulacije da Perez želi i Erlinga Haalanda koji igra u fantastičnoj formi u dresu Borussije Dortmund.

Haaland će na kraju sezone imati aktivnu klauzulu da može otići ukoliko neko plati za njega 80 miliona eura, a među zainteresovanim klubovima sada je i Real Madrid.

Ukoliko Perez uspije ispuniti svoje planove onda će Kraljevi naredne sezone imati zaista nevjerovatan napad u kojem će biti i žestoka konkurencija jer ne treba zaboraviti da je Karim Benzema trenutno zabetonirao svoje mjesto u vrhu napada Reala.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nikad veći luksuz 2 godine ljubavi: Ćerka Željka Mitrovića slavila s milijarderom – Ilija joj ispisao ove riječi!

Uz biljke stotine žena žrtava rata u BiH liječe dušu