in

KARLEUŠA PORUČILA: Nisam Vučićev bot, crtaju mi metu plaćenički mediji

Slatka-Tajna.Eu

U odgovoru na pisanja medija da je podržala iskopavanje jadarita u Srbiji, Jelena Karleuša objavila je još jedan story ironičnog podkonteksta, u kome je navela da joj se “crta meta”.

“Ponosna sam na moj narod koji između milijardi dolara koje taj neki “Rio Tintolino” može da donese Srbiji, bira čistu pritoku Drine. Uvijek sam govorila da smo mi ekološki veoma prosvećeni i da veoma cijenimo i čuvamo našu netaknutu prirodu! Uostalom, imamo i primjer Emirata! Šta im je donijelo to što leže na nafti??? Vazduh zagađen, oni neraspoloženi u tim gasovima, šetaju lijevo desno u onim bijelim haljinama! Šta, kao bogati i to?! Nas lova ne interesuje! Naše bogatstvo je naša priroda! Je I da braco i sestre?” počela je ona izlaganje.

Uvijek smo bili primjer prkosa i ponosa čitavom svijetu! Oteli su Kosovo jer nismo htjeli da ga prodamo (ustvari čekaj, nisu nam oteli, nemam pojma šta pišem nego mi je Vučić dao sendvić pa jednom rukom pišem a drugom držim vegetarijanski baget, mljac mljac((uff kako bih vam j**ala mater))). Tačno, mi smo siromašni, skupljamo da nam se djeca lijece SMS-om ali ne prodajemo se za milijarde! Naš čist vazduh i kristalno čiste reke nemaju cijenu……… Je I da? Da. (OVO STE HTJELI DA PROČITATE OD MENE?! EVO NA!)”

A onda je dodala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“E da, ova Nova S što sere po meni i vrijeđa me da sam bot, stavlja mi metu i etiketu na čelo, bas onako korektno demokratski…….PA VI STE DEFINICIJA STRANOG PRODANOG PLAĆENOG BOTA J*BEM VAS U USTA PLAĆENA! ŠTA STE SE USRALI A? DA I DRUGI NE UZMU NEKI DINAR?! SAMO VI A? MARŠ BRE, SERITE PO VUČIĆU, SA MNOM STE SE ZAJEBALI!” navela je ona, pa se obratila i tviterašima.

“A bili ste mi simpatični kao i ova sirotinja sa Tvitera, tako jaka na rijčima kad treba da se sere a sve miševi kad treba nešto da se uradi) PS(E OVAKO SE POKAZUJU MUDA DAME I GOSPODO! MUDA, STAV I SVIJEST! ZATO JA I JESAM. Šerujte me sad, make me even more popular.”

(express/story)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Business literatura:Controlling – Business Magazine

Turski košarkaš Enes Kanter dobio američko državljanstvo