in

“Dobro se osjećam, u divnim sam rukama”

Slatka-Tajna.Eu

Stjepan Kljuić, bivši član Predsjedništva Republike BiH jučer je podvrgnut hirurškoj operaciji na Kliničkom centru univerziteta u Sarajevu (KCUS). Kako je kazao, operacija je uspješno protekla.

– Operisao sam prostatu, doktor Damir Aganović je vodio operaciju. Danas se puno bolje osjećam, ali znate, ja sam star čovjek, astmatičar, vrijeme čini svoje i to je normalno – kaže Kljuić.

Ističe da će neko vrijeme ostati pod smotrom doktora, ali da mu to ne smeta.

– Ja sam zaista u divnim rukama. Ne mogu vam reći koliko su svi ovdje pažljivi, koliko su brižni. Od portira do glavnog doktora, zaista su to heroji, toliko rade. I nije to samo prema meni, to je prema svim bolesnicima. Da vidite kolika je promenada ljudi ovdje – govori Kljuić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Studirao na Filozofskom fakultetu u Sarajevu. Od 1965. do 1971. radio kao novinar u Oslobođenju, a potom je iz Sarajeva dopisnik zagrebačkog Vjesnika. U periodu od 1990. do 1992. godine predsjednik HDZ-a BiH, a nakon odlaska iz te stranke osnivač i predsjednik Republikanske stranke BiH – Republikanci BiH. Kasnije prelazi u Socijaldemokratsku uniju. Živi i radi u Sarajevu.

Inače, jedna od najcijenjenih ličnosti na bh. javnom nebu.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MLADI PJEVAČ IZ ZAGREBA HAMZA GUŠIĆ NAJAVIO SVOJ SINGLE! – Mondovizija

Spanać može da pomogne kod visokog pritiska