in

Stanivuković na rušenju Kajaka: Grad je veći od pojedinca (FOTO/VIDEO)

Slatka-Tajna.Eu

Bageri su počeli sa rušenjem objekta “Kajak terasa” u Banjaluci, čiju je demontažu jučer otpočeo investitor, porodica Radišić.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković naglasio je da je ovim činom pravda zadovoljena te da će zakon biti isti za sve.

“Došli smo da pošaljemo poruku da je Grad veći od pojedinca. Kažu da sam došao da se slikam. Rušenjem ovog objekta stavljamo institucije u prvi plan. Uvjeravali su nas da nismo u pravu. Ovo je treća sreća. Rekao sam kada dođem treći put ovo će biti srušeno. Kladili su se da li ću srušiti ili ne, evo danas je pravda zadovoljena”, rekao je Stanivuković.

Svemu prisustvuje i advokat porodice Radišić, Miloš Stevanović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Iskoristio sam priliku dok nije počeo ovaj bespravan akt. Juče smo pokazali da je porodica Radišić ispoštovala nalog Komunalne policije da se sruši pargola i zid ograda od metalnih profila sa kapijama, kao i staklena ograda prema rijeci Vrbas. Gradonačelnik je zaboravio da kaže da je ovo u vlasništvu Voda Repiblike Srpske. Ovo je bespravan akt”, naglasio je.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake



Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mitrovićeva ćerka ovao slavi 2 godine veze sa milijarderom iz Ukrajine! Ilija objavio fotke iz privatnog aviona, ovo joj poručio

Porast prometa u hotelijerstvu i ugostiteljstvu za 34,4 posto