in

Posle vesti o navodnom hapšenju oglasio Rasta i njegov advokat! – Mondovizija

Slatka-Tajna.Eu




Danas je odjeknula vest da je Stefan Đurić Rasta ponovo uhapšen, što je šokiralo javnost, jer reper trenutno izdržava kaznu kućnog pritvora.

Kako je za 24sedam njegov advokat Vuk Tufegdžić ispričao, reč o snimku rađenom za potrebe snimanja filma.

– Naravno da nisam uhapšen. U pitanju je stari snimak sa projekta na kojem radimo mesecima, a koji nije smeo da dođe u javnost jer je veliki i za mene značajan – istakao je reper za Telegraf .

Najverovatnije reč je o ekranizaciji filma o njegovom životu u kojima će se pojaviti i scene hapšenja, čija se premijera očekuje sledeće godine. 

Na snimku koji se pojavio u medijima se jasno vidi da Rastu hapsi i odvodi nekoliko pripadnika policije, koji ga sa lisicama na rukama uvode u zgradu na Dorćolu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsetimo, Đurić je uhapšen prošle godine u oktobru jer mu je policija pronašla veću količinu marihuane. On je proveo četiri meseca u pritvoru, a nakon toga dobio je nanogvicu, te je danas u trenutku hapšenja već služio kaznu. On treba da izdržava kaznu od 12 meseci kućnog pritvora, na osnovu sporazuma o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge koji je zaključio sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom. Još od tada, reper napominje da je, osim ćerki Tari, u potpunosti posvećen albumu „3211”, koji je još u ćeliji dobio prve autobiografske delove.

(24sedam.rs Foto: Noizz.rs)




Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Zmajevi” nakon preokreta savladali Češku

HRT: Novi soj Omicron – EU i SAD zatvaraju letove iz nekoliko država s juga Afrike