in

“Možda i ovdje vjerovanje nadjača saznanje”

Slatka-Tajna.Eu

Potpredsjednik SDP BiH Vojin Mijatović na putu za Sarajevo gdje će večeras gostovati na Face TV, u Travniku se susreo sa akademikom Abdulahom Sidranom.

“Takođe, danas mi svi znamo da je BiH podijeljena, a vjerujemo da nije! Možda i ovdje vjerovanje nadjača saznanje”, napisao je Mijatović Sidranovu izjavu.

Kako je naveo “kafa sa drugom Avdom, ili ćemo propasti zajedno, ili ćemo uspjeti zajedno.”

Podsjećamo, Mijatović je 25. novembra na Dan državnosti BiH organizirano spektakularnu svečanu akademiju na koju su došli članovi, simpatizeri SDP-a iz svih dijelova BiH sa koje je poslana poruka o jedinstvenoj i nedjeljivoj BiH prema tekovinama ZAVNOBiH-a potvrđenim na zasjedanju u Mrkonjić Gradu 25. novembra 1943. godine.

“Neko je rekao da smo mi iz SDP BiH mnogima zadali zadatak, rekao sam nije istina, mi smo iz SDP BiH poslije dugo vremena ispunili svoju obavezu i zadatak prema svojoj državi i građanima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Građani ove zemlje od nas očekuju da povedemo ljude, u neko bolje vrijeme, da pokažemo da smo lideri od Jadrana do Save, od Drine do Une!

Hvala mojim drgaricama i drugovima iz SDP BiH, položili smo ispit zrelosti, sada je momenat da krenemo još odvažnije i još zrelije!”, kazao je tada Mijatović.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zaposleni u Amazonu održali proteste na “Crni petak”

Ostavili ćurku da se odmrzne pa ju pas “načeo”