in

ĐORĐE DAVID: Karleuša me blokirala zbog Cece

Slatka-Tajna.Eu

Đorđe David je otkrio kakva je situacija u žiriju “Zvezda Granda” ali šta je donio dolazak Cece Ražnatović u stolicu žirija.

Ronaldo i Mesi

Kako je istakao, iako jako cijeni Jelenu Karelušu jednim potezom dokazala je da joj itekako nedostaje žiriranje u “Zvezdama Granda”

-Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je donio veću gledanost, i to u nevjerovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako. Šta to pokazuje? Ako si majstor, ako pratiš sebe i ono što je tvoja krvna grupa i tvoj identitet, tebi narod vjeruje. Može da te voli ili ne, ali ti vjeruje.

-Svako je promjenljiv, samo je važno ne biti dosadan. Ja sam sve svoje predrasude sklonio ulaskom u “Zvezde Granda”, prvo kad je Jelena bila u pitanju, jer sam shvatio kakav je ona laf. Mi smo imali duplu sezonu, gdje smo, hjteli – ne hjteli, bili emotivno vezani jedni za druge. Ja sam profesionalac, na pitanje s kim bih radije išao na večeru, rekao sam da bih prije, naravno, sa Cecom. I tu je nastao problem između nas.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Uvijek falila

-Koliko god da je Ceca velika zvijezda, njoj je bio potreban crveni tepih za ulazak u jedan ovakav zvjerinjak i trebalo ga joj je dati. Karleuša nam je uvijek realno falila, u smislu nije bila u grupi, nije se javljala na telefon, imala je stalno zidove i pregrade ispred sebe i zbog toga smo svi bili na nekoj distanci u odnosu prema njoj. Nije bila timski igrač, a za razliku od nje, ja jesam, i za razliku od nje, ja sam stao iza nje sa sve četiri kad je ona imala haos u takmičenju.

-Tada je ona otpratila Mariju, a mi smo znali da se čujemo i nekoliko puta tokom dana, podržavao sam je, bez obzira na to da li je bila u pravu, a tada je bila u pravu. Zbog lijepih reči o Ceci Jelena me je blokirala. Svi mi imamo svoje nesreće i svi imamo svoje djetinje ponašanje, a time što me je blokirala je pokazala da joj je jako krivo i da joj je stalo do te stolice – rekao je Đorđe David.

Roker i glumac je na kraju dodao da se ne čuje sa Aleksandrom Milićem Milijem jer je on stalno u Turskoj.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mate Rimac objavio da su zaposlenici njegove tvrtke rasistički napadnuti

Zaposleni u Amazonu održali proteste na “Crni petak”