in

SVE VIŠE BIRAM LJUDE BEZ STRAHA OD OSUDE: Tanja Savić uputila poruku

Slatka-Tajna.Eu

Tanja Savić posljednjih mjeseci na meti je pisanja medija, ali i strašnih izjava njenog bivšeg supruga Dušana Jovančevića.

Ipak, pjevačica ništa nije želela da komentariše i uglavnom se nije oglašavala, već se posvetila sinovima Maksimu i Đorđu koje je početkom godine uspjela da dovede iz Australije, gdje ih je otac odveo mimo njene volje.

Posljednjih nedjelja Dušan je najavio dolazak u Srbiju kako bi se suočio s Tanjom, a ona se danas oglasila i otkrila kakvu je odluku donijela:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sve više biram ljude, one sa srcem, hrabre, nježne, odane, tihe kad treba, glasne kad zatreba, poštene, one koji će stati uz mene, one za koje mogu ruku u vatru da stavim, one iskrene, one sa kojima satima mogu da pričam o normalnim stvarima, bez straha od osude, o smislu života, one koji ne pričaju drugima iza leđa, one koji rade dobre stvari a ne pričaju o tome. One s kojima mogu šutjeti i gledati u nebo. One odvažne, one brižne, pametne… Sve više biram ljude koji i za sebe biraju slične, a takvih je zaista malo- napisala je.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pohvalio se sinom: Haris Medunjanin s nasljednikom u Tel Avivu

Sjajan nastup: Mirza Nikolajev 23. u Sočiju