in

“Napad na studentski autobus je udar na naš poredak”

Slatka-Tajna.Eu

Predsjednica Republike Kosovo Vjosa Osmani reagovala je poslije tragedije koja se dogodila u Dečanima u toj zemlji, u kojoj su poginule najmanje tri osobe i pozvala organe reda da što prije pronađu počinioce zločina i privedu ih pravdi.

Osmani je na Facebooku napisala da je napad na studentski autobus udarac na bezbjednosni poredak Kosova. Kako je navela, bezbjednost građana je prioritet i od te misije se neće odustati.

“Šokantna vijest o krivičnom djelu u Glođanu, u kojem su, prema aktuelnim podacima, život izgubile tri osobe, a jedna je povrijeđena. Izražavam iskreno saučešće porodicama poginulih i želim brz oporavak povrijeđenima”, napisala je predsjednica Osmani.

Povrijeđeni su prevezeni u bolnice u Peći i u Dečanima.

Prema saznanjima lokalnih medija, na mjestu događaja su preminuli vozač i/ili kondukter autobusa, kao i dvije mlađe osobe, 2003. i 2004. godište.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bolnica u Peći je potvrdila za jednu lokalnu televizijju da su poginula dva učenika i vozač autobusa. U bolnici su rekli da broj povrijeđenih nije poznat, a prema nekim izvorima dvije osobe su u kritičnom stanju.

Iz policije su naveli da je nekoliko maskiranih osoba napalo autobus.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DOBAR JE DEKOLTE,HVALA SRBIJO: Ella Dvornik povećala grudi i tek se sad hvali

Kako ukloniti mrlje od pudera s odjeće: Jednostavan trik koji brzo djeluje