in

NAJČEŠĆE GA PITAJU DA LI SE DROGIRA: Pavle Dejanić na sceni djeluje energično,a jedna od najobrazovanijih na estradi

Slatka-Tajna.Eu

Pavle Dejanić  jedan je od najtraženijih  pJevača kada je riječ o proslavama, čemu svedoči i činjenica da je angažovan skoro cIJelu 2022. godinu!

Publiku je oduševio još u Pinkovim zvezdama, u kojima je zauzeo drugo mjesto. Međutim, malo ko zna da je on i jedan od najškolovanijih pjevača na estradi. Naime, Dejanić je na doktorskim studijama književnosti, upisao je teologiju i piše istorijski roman.Koliko je ljudima taj spoj neobičan dokazuje i činjenica da ga često pitaju kako je to moguće.

– Na bini radim i ono što je ljudima nezamislivo da rade kad su pijani, ali moram da odmah razbijem mit o sebi, zbog onih ljudi koji me znaju, ja sam potpuno jedan strejt lik, koji čak ne pije ni alkohol, cigarete su mi porok, ne uzimam nikakve supstance, jednostavno mene ta muzika vozi.Mislim da sam ja najpitaniji lik u Srbiji: “Brate, hajde da se popravimo’. Niko nikog više ne pita na svIJetu nego mene, a ja kao student nisam ni džoint probao – priznao je i istakao da na nastupima pije samo  vodu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Interesantno mi je koliko se ne piše o ljudima koji su akademski obrazovani građani, u našoj branši, to ljude najmanje zanima, zato eto sad, biće stražnjica u spotu nek’ to bude interesantno (smijeh) – kazao je Pavle o svom novom spotu za pjesmu “Hedonista”.

(Express/ Telegraf)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

JOHANN SATTLER ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI: Podijelio interesantne fotografije

“Moje dijete mi je reklo “sretno”, kada sam krenuo ovdje”