in

Razvedeni su i slobodni, oboje imaju djecu: Žika Jakšić opet bi da klikne sa Slavicom Ćukteraš, sad imaju ono što nisu imali prije

Slatka-Tajna.Eu

Žika Jakšić, kako pišu domaći mediji, navodno želi ponovo da bude u emotivnoj vezi sa Slavicom Ćukteraš, te se o tome poverio svojim prijateljima.

Naime, Žika i Slavica su bilu u ljubavi još kada se ona pojavila u “Zvezdama Granda”, ali kako su oboje objasnili bili su previše mladi, ljubomorni, eksplozivni, zato je veza pukla. Međutim, sada su oboje sazreli, oboje imaju decu, razvedeni su i slobodni i on smatra da bi trebalo ponovo da pokušaju.

– Žika je dugo sam, imao je neke veze nakon razvoda, ali kako je i sam rekao, nije to bilo ništa ozbiljno – započinje izvor za “Scandal”.

– Sad je poželeo da se skrasi, pa je u društvu pomenuo da možda on i Slavica sada uspeli jer su u dobrim odnosima, a kako je naveo, moguće da bi opet kliknuli jer je među njima uvek bilo hemije. E sad, da li se zezao ili stvarno planira nešto da pokuša saznaćemo uskoro – završava izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nasri zna ko je trenerska budućnost PSG-a

”Idemo se sad malo zajebavat” / Bljesak.info