in

Nasri zna ko je trenerska budućnost PSG-a

Slatka-Tajna.Eu


Zidanea jako cijeni


Nekadašnji francuski reprezentativac Samir Nasri smatra da bi Zinedine Zidane u bliskoj budućnosti mogao preuzeti PSG.


FOTO – EPA




U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o odlasku Maurica Pochettina iz PSG-a, a sa ovim klubom povezuju se brojna trenersska imena.

Jedan od onih koji bi mogao naslijediti Pochettina je i nekadašnji trener Reala Zinedine Zidane, a Nasri smatra da bi on bio sjajan izbor za francusku ekipu.

“Ne bih se iznenadio, ne bih se šokirao da Zidane dođe na čelo PSG-a. Nakon što je trenirao Real Madrid, teško mu je pronaći bolje opcije od Manchester Cityja i PSG-a . Ne zaboravimo da je sa vlasnicima PSG-a u jako dobrim odnosima”, istakao je Nasri.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Uspio je dokazati da je u stanju upravljati fudbalerima s velikim egom. On je prvi trener koji je Cristiana Ronalda uvjerio da treba povremeno da odmori. A i sam je puno postigao u fudbalu. Kada čovjek poput Zidanea govori Mbappeu i Neymaru što bi trebali učiniti, oni će ga slušati bolje od bilo koga drugoga. Osim toga, takvo bi imenovanje moglo pomoći da Mbappe ostane u ekipi”, dodao je bivši francuski reprezentativac.

Podsjetimo, Zidane je u dva navrata vodio Real, a sa klubom iz Madrida je osvojio tri Lige prvaka i dva prvenstva. Uzeo je i po dva trofeja u španskom Super kupu te na klupskom Svjetskom prvenstvu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Političar koji je uništio mural Mladića u Beogradu u posjeti Sarajevu

Razvedeni su i slobodni, oboje imaju djecu: Žika Jakšić opet bi da klikne sa Slavicom Ćukteraš, sad imaju ono što nisu imali prije