in

Istina isplivala na vidjelo: Saznajemo zašto Ceca Ražnatović nije došla na pomen Marini Tucaković!

Slatka-Tajna.Eu

Portal Republika.rs saznaje razlog zbog čega danas Ceca Ražnatović danas nije prisustvovala Marininom memorijalnom skupu.

Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja se danas održala u Skupštini grada Beograd, u Starom dvoru, a sada je otkriveno i zbog čega poznata pevačica danas nije prisustvovala memorijalnom skupu.

Kako portal portal Republika.rs saznaje, Ražnatovićeva nije htela da ponovo dolazi u neprijatnu situaciju, koju joj je predhodni put priredio Marinin sin Laća.

– Ceca Ražnatović prisustvovala je sahrani Marine Tucaković, koja je održana 29. septembra, ali je tada došla u neprijatnu situaciju, kada je Marinin sin Milan Laća Radulović rekao njoj, Milanu Kaliniću i Saši Matiću da ne prilaze grobnom mestu. Ceca se tada oprostila od Marine, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pevačica danas nije došla jer nije želela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi mogla da se dogodi sa Laćom.

Podsetimo, Ceca je sa Marinom sarađivala od samog početka svoje karijere, a Tucakovićeva je za nju napisala više od 100 pesama.


republika.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Siva ekonomija u FBiH u fokusu pojačanih inspekcijskih nadzora

Proven Offer 50% – Veghealth Mastery Program