in

DJEVOJKE MI ŠALJU EKSPLICITNE SADRŽAJE: Bane Mojićević progovorio o ljubavnom životu

Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnji učesnik i prvi pobjednik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Bane Mojićević prošle godine je saopćio da se razvodi od supruge, a sada je otkrio da li ima novu djevojku.

Bane Mojićević ne pojavljuje se često u javnosti, a prošle godine razveo se od supruge Milice. Sada je otkrio  u kakvim su odnosima, da li ima novu djevojku, kao i da li provodi vrijeme sa djecom.

“Ja djevojku nemam, a djevojaka ima onoliko. Čini mi se da su mnogo otvorenije i direktnije nego muškarci i kako vrijeme prolazi, sve više. Stižu mi poruke razne eksplicitne sadržine na mrežama, a i ovako uživo… Sa kolegama ne razmjenjujem takve priče, više pričamo o situacijama sa putovanja, neke viceve i tako to”, rekao je Bane i progovorio o djeci:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Klinci su nepresušan izvor inspiracije, non-stop su neke šale sa njima, nove priče, nova pitanja, pjevamo stalno, oni mi puštaju svoje omiljene pjesme, ja njima svoje, igramo se. Tako iz tih situacija trpim pozitivnu energiju. Ne mogu da kažem slobodno da sam se vrhunski navikao na neke nove okolnosti u životu i to što sam sam sa njima mi baš prija”.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Legendarni talijanski napadač hvali Džeku, ali i Interovu transfer politiku

Hrvatska i Francuska potpisale ugovore o strateškom partnerstvu i nabavci borbenih zrakoplova