in

NAKON SKANDALA SE OŽENIO U AMERICI : Vladimir Stanojević je prije šest godina optužen za porodično nasilje i okrenuo je nov

Slatka-Tajna.Eu

Vladimir  Stanojević, nekada jedan od najpopularnijih mladih voditelja, potpuno je promjenio svoj život.Pre nekoliko godina otišao je u Ameriku nakon skandala, tamo se i oženio, a kako se sada navodi, uživa i u ulozi oca.

Naime, kako se navodi, njegova supruga iz prethodne veze ima kćerku koju je prihvatio kao svoje ijdete, te tako uživa u očinskim dužnostima. Djevojčica je, već velika pa uživanje u druženju i zajedničkim aktivnostima nekadašnjem voditelju  prijaju.

Inače, mnoge je iznenadilo kada se pročulo da se Vlada oženio, a ceremnoniji je prisustvovalo nekoliko najbližih prijatelja i kumovi. Mladenci su se dotjerali za venčanje, a mjesto gdje su organizovali svečani ručak bio je okićen cvijećem i bijelim detaljima. Vlada je nosio svečano crno odijelo i belu ružu na reveru, a njegova izabranica blistala je u vjenčanici.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsetimo, Vladimira je bivša devojka Ana Marija Žujović optužila 2015. godine za nasilje u porodici, nakon čega je on otišao u Ameriku. Za njim je 2016. godine raspisana potjernica, pa će, ukoliko kroči u Srbiju, odmah biti priveden kako bi se suočio s bivšom, koja je tražila da mu se sudi u odsustvu. Upravo zbog toga Stanojević više od pet godina nije dolazio u rodnu zemlju.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRIZNAO SAM SEBI DA SAM JAKO LOŠE: Učešće u rijalitiju ostavilo je posljedice na Sanija i Nataliju

Globalno oslobađanje rezervi dovelo do stabilizacije nafte na tržištu