in

MUHAREMU HADROVIĆU NIJE BILO SVEJEDNO U “ZVEZDAMA GRANDA”: Pogađali su me komentari žirija

Slatka-Tajna.Eu

Muharem Hadrović iz Olova je došao u veliki grad sa punim koferom velikih snova i želja.

Prikolica mu prešla preko stomaka

Njegov nestašluk u djetinjstvu uzeo je maha, pa je sa samo šest godina završio u bolnici, nakon što je traktor prešao preko njega. Radeći na njivi sa svojim članovima porodice Muharem se otrgao kontroli, a danas o ovom događaju priča sa osmijehom.

– Tad je bio doživljaj da se voziš na prikolici, a djeca kao djeca, svi smo htjeli da idemo da igramo fudbal, a ne da radimo na njivi. I ja sam slučajno stao na gumu od prikolice, povukao me je traktor i prikolica je prešla preko mog stomaka. Završio sam u bolnici, imao sam hiljadu boja na svom tijelu, svašta je bilo – priča Muharem.

Ističe da se ne stidi svog porijekla niti odrastanja na selu.

-Život na selu je fantastičan i svakom bih preporučio. Još dok sam bio mali članovi moje porodice su me uspavljivali sa pjesmom “Lov lovio mlad Muharem” i tu je zapravo krenula moja ljubav prema muzici – kaže on.

Ipak, vremenom je postao pravi mangup, zbog čega je i platio ceh izbacivanjem iz doma, tačnije internata u Tuzli.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Bio sam problematičan i u to vrijeme je bilo nekih pravila koja mi nisu odgovarala, na primjer kažu ti u 8 sati uveče da učiš, a meni su bile zanimljive djevojčice i izlasci. Bio je jedan momak u internatu koji me je nervirao, zakačili smo se, ja sam ga udario nogom i izbacili su me iz internata jer je sam prekršio pravilo. Poslije sam otišao u stanove, tu su bili momci koji su već bili na fakultetu, poslije sam napustio i fondaciju i onda sam se osamostalio. Ali eto, završio sam srednju školu – priča pjevač koji je tokom takmičenja “Zvezde Granda” važio za skromnog i divnog momka.

Želio sam da dođem do finala

Kaže, vremenom se promjenio i smirio. Ipak, takmičenje mu je donijelo neka nova iskušenja toliko jaka da je hteo da odustane od muzike. Na to ga je u jednom trenutku poljuljalo zbog, kako kaže, komentara žirija.

– Malo sam bio izgubljen kada sam došao u Beograd, trebalo mi je da pohvatam relacije po gradu, ali sam u sebi imao želju i misiju. Želio sam da dođem do finala i uspio. Tokom takmičenja bilo je i surovo iskrenih komentara, na primjer od Marije i Bosanca. Jedna pjesma koju sam otpjevao im se nije svidjela, ne sejćam se sad šta su rekli, ali poenta je bila da su glasali za mene, ali istakli da nije bilo dobro. To me je malo pogodilo, pa sam se pitao da li sam ja zaista za pjevanje. Nije to baš svejedno, to su sve institucije od ljudi, pa strepiš šta će biti, a svi gledaju – iskren je Muharem.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Spaletti odbio da se rukuje sa trenerom Spartaka (VIDEO)

Srbijanski MIG-ovi 29 neusporedivi s Rafalima koje kupujemo