in

LEONARDO DICAPRIO JE DEFINICIJA ZAVODNIKA: Slavne ljubavi slavnog šarmera

Oskarovac, veliki humanitarac, a možda još i veći zavodnik. Naravno, riječ je o glumcu Leonardu DiKapriju koji je nedavno proslavio 47. rođendan. U životu je postigao puno toga, njegovi filmovi su uvijek bili hit kod publike, a ne čini se da uskoro planira stati… Ni s glumom, a ni sa zavođenjem. Jer sve su glasnije šuškanja kako je Camila Morrone bivša, a zainteresiranih dama sigurno ne nedostaje.

Naomi Campbell – 1995. godina

Slavni Leo svojevremeno je završio u vezi s legendarnom ‘crnom panterom’ Naomi Campbell. Neko vrijeme američki mediji pisali su o ljubavi i ludim izlascima ovog para, ali ova veza nije dugo potrajala.

Demi Moore – 1997. godine

Danas je svima poznato kako Leo jako često veze prekida kad njegova ljepša polovina napuni 25 godina, ali to nije bio uvijek slučaj. Tokom 90-ih on i Demi Moore bili su jedan od najpoznatijih holivudskih parova, a kad su se počeli zabavljati Leo je imao 23 godine, dok je Demi napunila 35 godina. Par mjeseci kasnije Leo je opet bio slobodan.

Eva Herzigova – 1998. godina

Legendarna češka manekenka upoznala je glumca na premijeri jednog njegova filma i veza je buknula. I isto se tako brzo ugasila. Izlazili su nešto manje od tri mjeseca…

Paris Hilton – 2000. godina

Bogata nasljednica i Leo nekoliko puta radili su ono što Paris najviše voli. Partijali cijelu noć pa se negdje zavukli i… Veza, očekivano, nije imala dug vijek trajanja. Danas Paris ima svoj kulinarski šou, te je daleko od života koji je vodila prije 20-ak godina.

Gisele Bundchen 2000. do 2005. godine

Za nju se godinama šuškalo kako će postati gospođa DiCaprio. Par je hodao više od pet godina, zajedno su proputovali pola svijeta i sve je mirisalo na brak. Ali do njega nije došlo. Kako je Gisele otkrila prije par godina nakon više od decenije šutnje, razlog prekida s Leom bili su njeni napadi panike.

Miranda Kerr – 2012. godina

Viktorijin anđeo i Leo kratko su hodali 2012. godine. Tabloidi su ih opsjedali, ali koju sedmicu kasnije već je sve bilo gotovo.

Kelly Rohrbach – 2015. godina

Zajedno su uživali u prirodi, brali cvijeće, vozili bicikle. A onda su prekinuli. Jednostavno to nije bilo to. Kelly se uz manekenstvo bavi i glumom, a najpoznatija je po ulozi u novoj verziji “Baywatch-a”.

Rihanna – 2016. godina

Paparaci su ih nekoliko puta snimili u izlasku, trebali su biti idući holivudski moćni par, ali jedno za drugo nisu bili. Barbadošanka je očito bila previše za Lea… Jedna od rijetkih za koju se šuška da su njega napucale.

Camila Morrone – 2017 – ?

Atraktivna Argentinka i Leo u vezi su već četiri godine, a u zadnje vrijeme sve se više šuška kako je veza na rubu prekida. Vrijeme će pokazati šta će se dogoditi, ali ako je suditi prema ovom nizu…

Komentariši

Written by Redakcija

Cilj je da pobedimo u Talinu

Gotovina će nestati: Banka Engleske razmatra državnu digitalnu valutu – britcoin