in

ISTRAUMIRAN SAM OD ŽENA: Sha je posvećen psu i muzici

Slatka-Tajna.Eu

Reper Nenad Aleksić Sha kaže da se nakon razvoda od Ivane Aleksić i raskida sa Tarom Simov plaši da uplovi u novu vezu.

– Nisam zaljubljen. Nema ljubavi, soliram, jedino gajim ljubav prema psu. Plašim se veza. Istraumiran sam, ne želim da ulazim u veze, kombinacije, želim da budem sam i to je to. Sa ženama se samo družim – rekao je nekadašnji zadrugar.

Kako kaže, posla ima sve manje zbog pandemije koronavirusa, ali on ne planira da odustane od muzike.

– Mislio sam da budem moler. Šalim se (smijeh). Gdje god je zakazan nastup u inostranstvu nekoliko dana pred koncert se otkazuje, ne znam kako će se sve odvijati, ali ja i dalje planiram da se bavim muzikom, ne odustajem – rekao je Sha.On se zatim osvrnuo i na finansijsku situaciju, pa dodao da mu je bivša žena Ivana Aleksić “sve uzela”.

– Sa finansijama sam dobar. Lagan sam za mnogo hiljada evra, ali ne brinem, imam novca, ne brinem o egzistenciji. Naravno da ne bih ulagao sve u pjesme, treba uložiti i u neke druge poslove. Ulagao sam novac na sve strane. Bilo je ulaganja i u nekretnine, sada ne, druga strana je sve uzela – kazao je reper za pomenuti medij.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sha je ispričao i da dok je bio mlađi nije imao mnogo novca.

– Nisam imao novac za skupe stvari. Bio sam siromašan, ali sam sve to nadoknadio kada sam porastao. Uzeo sam stvar u svoje ruke i sve napravio bez pomoći mame, tate, babe, djeda, prijatelja. Nenad Aleksić Sha je sve ovo što vidite danas. Bez obzira na to što su mu drugi rasparčali sve to, ne njihovom zaslugom, neka troše moje krvavo zarađene pare – rekao je  ponovo aludirajući na bivšu suprugu.

(Express/ Blic)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ONE PRAVE RAZLIKU:Ženama na rukovodećim pozicijama se vjeruje nekada i više nego muškarcima

Aleksandar Vučić brani Milorada Dodika dok ovaj nastavlja sa svirepim prijetnjama koje neće proći neodbranjeno