in

Hasbulla za volanom: Način na koji vozi je urnebesan, za njega pravila ne postoje

Slatka-Tajna.Eu


Internet zvijezda je rođena


Hasbulla Magomedov  je posljednjih mjeseci doživio veliku popularnost i to zahvaljujući velikom prijateljstvu sa Khabibom Nurmagomedovim.



Hasbulla se često pojavljuje na UFC događajima, a pažnju plijeni zbog svog omalenog izgleda. Mnogi ga smatraju i jednom od najvećih interenet zvijezda današnjice.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Ovaj 19-godišnjak koji ima prirodni poremećaj je itekako zanimljiv i omiljen je među svojim prijateljima koji očigledno uživaju u njegovom društvu.

Interenet je prepun simpatičnih videa i fotografija malenog Hasbulle, ali onaj na kojem sjedi za volanom i upravlja vozilom je zaista urnebesan.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Naime, Hasbulla je snimljen kako vozi specijalizovani automobil i očigleeno se ne boji pristinuti papučicu gasa.

Who gave a license 🤣🤣

#MMA #Fighting #Hasbulla #Viral

Posted by The MMA India Show on Tuesday, November 23, 2021

Kada se približavao koloni automobila koji su stajali na crvenom Hasbulla nije mario za tim već je udario po gasu te je bez previše razmišljanja napravio ozbiljan prekršaj, ali na njegovu sreću bez ikakvih posljedica.

Osim što je ljubitelj oktagona i borbi, Hasbulla voli skupocjena i brza vozila te često objavljuje fotografije pored automobila.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Inače, Hasbulla je težak svega 16 kilograma i visok skoro 110 centimetara, te dolazi iz ruskog grada Makhachkale odakle je i Khabib.

Rođen je s genetskim poremećajem koji je poznatiji kao dvarfizam (patuljasti rast), ali je odlučio da zbog toga ne želi cijeli život provesti tugujući već da mu je cilj da što bolje iskoristi svaki dan, te je primjer kako u životu ne treba odustajati jer nikada ne znate šta vas čeka.

Hasbulla je na društvenim mrežama postao itekako popularan jer ga na Instagramu prati 1.2 miliona ljudi, a njegovo bogatstvo se sada procjenjuje na oko 100.000 dolara, a posljednjih dana se spominje njegova borba s rivalom Abdouom rozikom.

Ukoliko zaista dođe do borbe protiv Rozika onda je jasno da će njegovo bogatstvo biti znatno veće, ali sada je sve do UFC-a i organizacije meča jer su dobili mnogo negodovanja zbog toga što žele njih dvojicu poslati u ring samo kako bi i oni profitirali iz svega toga.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Zapaljivi materijal možda je uzrok nesreće autobusa u Bugarskoj

ZALJUBIO SE: Mladen Vuletić strasno ljubi Jelenu Pešić