in

Veliki hit Vesne Zmijanac bio je posvećen pjevaču u kojeg je bila zaljubljena: Bio je u braku sa koleginicom, a evo u kome je riječ – Ekspanzija.com

Slatka-Tajna.Eu

Vesna Zmijanac važi za jednu od najpoznatijih folk pjevačica, a dosta se pričalo i o njenom ljubavnom životu.

Naime, javnost je bila upoznata sa trogodišnjim Vesninim brakom sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, koji je sada već dugi niz godina u braku sa Zoricom Brunclik.

Kako je pjesmu “Nevjero moja” komponovao Kemiš, a koja je i danas jedna od Vesninih najvećih hitova, mnogo se špekulisalo da je ona posvećena upravo njemu. Međutim, pjevačica je svojevremeno priznala da je ovaj vanvremenski hit namijenjen njenom kolegi Halidu Muslimoviću, u koga je godinama bila zaljubljena.

Vesna i Halid zajedno su načinili prve korake na estradi, a on je osamdesetih bio njena velika ljubav.

-Kada je Halid izdao album “Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pjesma namijenjena meni, nakon čega sam donijela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Poslije toga sam Halidu posvetila pjesmu “Nevjera moja bio si ti” – rekla je Vesna Zmijanac svojevremeno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, Muslimović je, navodno, bio zaljubljen i u Zlatu Petrović, ali ona nije u njega.

-Jedno vrijeme sam kod njega i živjela, jer smo mnogo putovali tada, imali smo tri koncerta dnevno. I tada je meni Halid govorio da sam ja njegova neostvarena ljubav, a ja mu kažem: “Čekaj, maco, red je podugačak“ – našalila se Vesna, prenose mediji.

Please follow and like us:


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mozzart podržao NK Rainci na putu ka Prvoj ligi

UDAJE SE KSENIJA KNEŽEVIĆ! Atraktivna Uraganka objavila sretne vijesti!