in

TE PJESME ME JE DANAS BLAM: Katarina Živković okrivila mladost

Slatka-Tajna.Eu

Katarina Živković nedavno je izbacila pjesmu ”Bogat život skupa kazna” koju je publika prihvatila već na prvo slušanje, a Kaća je ponosna što je očigledno ubola hit po ko zna koji put.

-Pjesma je drugačija u odnosu na mnoge numere koje izlaze u današnje vrijeme i ostala sam doslijedna svom stilu. Ja inače ne umem da prepoznam tu neku foru kada biram pesmu zato uvijek neko ide sa mnom kad biram, ne mislim da sam najpametnija. Volim da čujem savjet drugih- rekla je pjevačica.

Komentari slušalaca kažu da je ovo najbolja pjesma u Katarininoj karijeri iako ona poput drugih pjevača, svoje pjesme naziva svojom djecom i ne može da ih razdvaja.

Moje pesme su ozbiljne ali imam jednu pjesmu za koju mislim da je blam. Ne želim da kažem koja je, inače je veliki hit u Hrvatskoj. Mislim nije blam, ali meni se jednostavno ne sviđa. Bila sam mlada, nisam znala i zato sam je snimila- objasnila je Katarina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pjevačica se osvrnula i na takmičenje ”Zvezde Granda” kojeg je bila dio sa samo 17 godina, a koje i danas rado gleda kada joj obaveze dozvole.

– Toliko su strogi i zahevni da bih umrla od treme da stanem pred njih iako imam 29 godina. Sa druge strane sa punim pravom su takvi zato što imamo previše pjevača. Svašta se dešava i svašta moramo da gledamo– rekla je ona.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

STID ME JE ŠTO SAM BILA SA NJIM: Sanja Stanković se kaje zbog Filipa Cara

Proglašena za najboljeg stranog polaznika