in

STID ME JE ŠTO SAM BILA SA NJIM: Sanja Stanković se kaje zbog Filipa Cara

Slatka-Tajna.Eu

Bivša učesnica “Zadruge” Sanja Stanković govorila jevo dešavanjima u rijalitiju!Bivša zadrugarka nije krila svoja mišljenja, te je na samom početku žustro prokomentarisala nedavni razvod braka Dalile i Dejana Dragojevića.

-To mi je sve odvratno i katastrofa, skrnjavalje braka, pogotovo to što Dalila radi. Bila sam u Sarajevu juče, ljudi mi prilaze i govore mi kako im se gadi šta ona radi. Meni je to iskreno katastrofa, nikad se nisam radovala tuđoj nesreći, ali drago mi je što je došlo do tog raskida braka, mislim da je tako najbolje – zapaža Stankovićeva, pa je zatim prokomentarisala svog bivšeg dečka, Filipa Cara.

– On je jedina osoba za koju me je baš sramota što sam bila sa njim. Kadruše su velike, i on i ona, mislim da sve zaslužuju jedno drugo, bukvalno. Gledala sam njihovu svađu iz hotela, koja je odvratna, katastrofa… Ne znam koliki želudac Dalila mora da ima da proguta sve to što joj je on rekao, da ga poljubi, zagrli, a kamoli da ima odnos sa njim poslije svega što joj je izgovorio – iskrena je Sanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

UFC kupio prava za borbu svih borbi, ali stiglo je negodovanje: “Ovo je nemoralno”

TE PJESME ME JE DANAS BLAM: Katarina Živković okrivila mladost