in

Karleuša prešla na Vučićevu stranu?! “Poslaćemo poruku svijetu da je Beograd centar regiona“

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša poznata je kao jedna od najbolje stilizovanih pjevačica na našim prostorima, a jednom prilikom je priznala da često nosi garderobu koju kupi na rasprodaji. Ova njena izjava je mnoge šokirala, s obzirom na to da je Karleuša poznata kao neko ko i te kako daje mnogo novca na dizajnirane komade garderobe. Ipak, ovim je samo pokazala da novac ne znači nužno i stil.

„Pratim šta izbacuju svjetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus. Ja sam u Grandu nosila stvari od bukvalno 500 ili 1.000 dinara, koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavm kaiš, sandale, šminka i uvijek dobijem najviše najkova za najjeftinije stvari“, ispričala je Karleuša svojevremeno za Grand.Online.

Na pitanje da li su kćerke Atina i Nika naslijedile od mame strast za modom, Jelena je rekla:

„Vidim da jesu. Same već biraju garderobu, kombinuju boje i već su krenule da čuvaju jedna od druge. ‘Ovo je moje, ovo sam ja kupila’ i tako dalje. One su TikTok generacija, imaju taj street style, apa-drapa, široke dukserice i slično. Duško je prije neki dan probao Atininu novu duksericu koja mu je bila ogormna! To je taj fazon“, otkrila je pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nedavno je inače, na iznenađenje mnogih, objavljeno da će Jelena Karleuša, zajedno s Marijom Šerifović i Sarom Jo, nastupiti u novogodišnjoj noći na platou ispred Skupštine.

“Moj koncert će biti nešto na svjetskom nivou, ali vjerujem da će isto biti i sa Sarom i Marijom. Napravićemo spektakl. Poslaćemo poruku svijetu da je Beograd centar regiona“, izjavila je Karleuša tim povodom.
Ova rečenica zvuči poznato,naravno, pa tako Aleksandar Vučić kaže. Da li je to samo slučajnost ili je i Karleuša počela ga gaji simpatije prema njegovoj politici ostaje da vidimo.

(express/nova.rs)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Koji poslovi su postali nepoželjni nakon pandemije?

Lečić kaže da neće izaći iz žirija, većina predstava povukla se iz takmičenja