in

Skandal u Španiji: Automobilom htio pokositi cijelu ekipu Atletica, povrijeđene tri osobe

Slatka-Tajna.Eu


Nevjerovatne scene nakon utakmice


Nevjerovatan incident desio se na meču španskih niželigaša Atletico Tomellosa i Quintanara kada su napadnuti igrači Atletica, a jedna osoba čak ih je pokušala pregaziti automobilom.



Španski mediji jutros bruje o nevjerovatnom incidentu koji se desio ispred stadiona Alfonso Viller Garcia nakon utakmice između Atletico Tomellosa i Quintanara.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Iz Atletica su objavili na Twitteru da je njihova ekipa napadnuta ispred stadiona, te da je jedna osoba čak pokušala automobilom da pregazi cijeli tim, a na kraju su povrijeđene tri osobe.

Španski klub je objavio da je prvo došlo do verbalnog okršaja, a zatim su dvije osobe sjele u bijeli automobil i pokušale da pregaze članove prvog tima i stručnog štaba Atletica.

Na kraju su povrijeđene tri osobe, a riječ je o fiziotarapeutkinji Marti, članu stručnog štaba Joseu i igraču Atletica Joseu Luisu Gallegu. Također, oštećena je i oprema kluba nakon što su se zabili automobilom u autobus.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Na kraju utakmice ispred stadiona je došlo do incidenta dok se naš tim spremao za povratak u Tomelloso. Dvije osobe su prvo verbalno vrijeđale naše igrače i stručni štab, a onda su desetak minuta kasnije automobilom pokušali da pregaze naše igrače i članove kluba koji su bili ispred timskog autobusa”, navodi se u saopštenju Atletica i nastavlja.

“S bijelim automobilom su se zaletili u naš tim i povrijedili su tri osobe. Prouzrokovali su i materijalnu štetu naše opreme i autobusa. Na svu sreću niko nije ozbiljno povrijeđen iako se sve moglo tragično završiti”.

Nakon svega oglasili su se i iz Quintanara koji su poručili da osuđuju ovakvo ponašanje svojih navijača i da će te dvije osobe sigurno biti kažnjene. Policija ih je odmah uhapsila i zaključeno je da su bili u alkoholiziranom stanju.

“Žao nam je zbog incidenta koji se desio ispred našeg stadiona i sreća je što niko nije ozbiljnije povrijeđen. Ove dvije osobe su bile u alkoholiziranom stanju i sigurno će biti žestoko kažnjene”, poručili su iz Quintanara.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Gotov za 10 minuta: Kolač bez pečenja za najveće ljubitelje čokolade

Hrvatska premijera komedije Danisa Tanovića “Deset u pola” u punom kinu sa ovacijama