in

Pjevaču se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, oglasila se njegova supruga…

Slatka-Tajna.Eu

Ovih dana je odjeknula vijest da se nekadašnjem učesniku “Zvezda Granda” Jasminu Hasiću zdravstveno stanje naglo pogoršalo, zbog čega se na društvenim mrežama sprovela akcija prikupljanja krvi za pjevača.

Pjevaču je dijagnostifikovan tumor na bubrezima koji je prije 15 dana operisao u Turskoj, ali mu je naglo pozlilo.

Ova vijest potresla je estradu, a u akciju prikupljanja krvi za Jasmina prve su se uključile njegove kolege iz Bosne, a ubrzo je i Milan Dinčić Dinča zamolio svoje prijatelje i fanove iz Srebrenika da odu u bolnicu da daju krv.

Srećom, krv je brzo prikupljena, a njegova supruga Jasmina oglasila se na društvenim mrežama i istakla da je zahvaljujući brzoj reakciji lekara i njegovih sugrađana, pevač za sad u stabilnom stanju.

– Dragi prijatelji, prvo da se zahvalim za svaku poruku, toliko ih je da ne mogu da stignem ni sve da ih pročitam, niti da se pojedinačno zahvalim.

Hvala za svaku lijepu riječ, za riječ podrške. Pitate me šta nam treba, reći ću vam – ništa za sad i hvala. Najviše nam možete pomoći je ako dolazite u našu apoteku i sve što vam je potrebno tu i realizujete, jer radom možemo sve, samim tim nam najviše pomažete.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuJasmin će biti dobro i sve će biti iza nas – naglasila je njegova supruga i apelovala na ljude da ne nasjedaju na akciju prikupljanja novca za pjevača koja je pokrenuta sinoć.

– Jedna od pacijentkinja mi je upravo javila da se sakupljaju pare za Jasmina, molim vas da ne nasjedate na to, to su prevaranti, niko ne skuplja novac u njegovo ime.

Dovoljno je što nam se ovo događa i jako me rastužuje što se pojedinci u svemu ovome bave prevarom. Mi se ograđujemo od ovoga što sam napisala i molim vas da nikome ne dajete novac za Jasmina, jer to nema veze sa nama.

– Za sve vam veliko hvala, danas sam spoznala koliko je ljudi uz nas i koliko cijenite Jasmina, što me jako raduje – zaključila je Jasmina, nakon čega se i sam pjevač oglasio iz bolnice i istakao da je dobro.

– Hvala vam svima od srca za odaziv i da opet napomenem – svaki vid prikupljanja novca u moje ime nema veze sa mnom, ne nasjedajte na te “humanitarne” akcije – naglasio je pjevač na svom Facebook profilu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nekoliko tisuća prosvjednika protiv novih COVID mjera

Zašto cijeđenu narandžu ne treba piti ujutru