in

Ole Gunnar Solskjaer dobio otkaz!

Slatka-Tajna.Eu


Norvežanin bivši u Manchester Unitedu


Ole Gunnar Solskjaer dobio je otkaz na klupi Manchester Uniteda.


Foto – EPA




Nakon višesatnog sastanka rukovodstva kluba odlučeno je da se norveškom stručnjaku uruči otkaz i United će uskoro saopštiti zvaničnu odluku o odlasku Solskjaera sa klupe.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Rukovodstvo Uniteda danas se odlučilo na hitan sastanak nakon poraza od Watforda (4:1). O menadžeru se raspravljalo pet sati i na kraju je donijeta je odluka o smjeni 48-godišnjeg stručnjaka.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Solskjaer je na klupi Crvenih đavola proveo gotovo tri godine. Nije osvojio ništa, a u 167 utakmica na klupi upisao je 91 pobjedu, 37 remija i 39 poraza.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tim sa Old Trafforda krenut će u potragu za novim menadžerom i ostaje nam da vidimo ko će preuzeti mjesto menadžera jednog od najvećih klubova na svijetu.

De Gea branio Solskjaera nakon nove blamaže

Manchester United na pet posljednjih utakmica Premier lige ima čak četiri poraza i sa 17 bodova je tek sedmi tim na tabeli, što neprihvatljivo za takav klub i sa takvim igračima koje trenutno ima.

Golman David de Gea smatra kako Solskjaer nije jedini krivac za lošu igru već i igrači.

“Lako je uvijek kriviti menadžera ili stručni štab, ali ponekad su krivi igrači. Bilo je neugodno vidjeti kako Manchester United igra danas. Ovo nije prihvatljivo, nedopustivo je da ovako igramo”, priznao je De Gea nako teškog poraza od Watforda.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Mostaru izložena najbolja arhitektonska ostvarenja ‘Collegium Artisticum 2021’ / Bljesak.info

Nekoliko tisuća prosvjednika protiv novih COVID mjera