in

MAJKA JE PROZVALA IZRODOM: Aleksandra Mladenović „slisti“ pola flaše rakije za noć

Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Mladenović je progovorila o svom poroku. Bez problema je istakla da za noć može da popije i pola flaše rakije, ali da sa ponašanjem problema nema.

 Niko sem mene ne pije

– Volim da popijem koju čašicu više. Obožavam rakiju. Majka mi kaže da sam izrod u porodici jer niko sem mene ne pije rakiju. Umijem za jedno veče da popijem i pola flaše – ispričala je, pa se osvrnula na svoje ponašanje u trenucima kada cugne koju više.

-Nemam ispade da šaljem poruke bivšim momcima. Kada popijem tada sam najveselija, sve volim, grlim i ljubim. Drugarica mi je jednom rekla: “Treba češće da budeš pijana” – objasnila je Mladenovićeva.

Pjevačica se dotakla i problema po klubovima, pa je objasnila kako izlazi na kraj s pijanim gostima.

– Nisam imala neprijatne situacije. Desi se da mi priđe ponekad pijan gost, ali ja to rješavam osmijehom i nikad nemam problema. Znam kako funkcioniše pijan čovjek, jer sam i ja nekad pijana – ispričala je.

Prazan klub nije sramota

Zbog pandemije korona virusa mnogi nastupi su zaustavljeni, ali Aleksandra se ne žali. Ipak, ne krije da joj se desilo da je dočeka i prazan klub.

– Da, dešavalo se ranije i mislim da to nije nikakva sramota. Mislim da se to svima dešavalo… Potpuno mi je svejedno da li je klub pun ili prazan. Sve i da je samo 50 ljudi došlo, tu su zbog mene i ja gledam da ih maksimalno ispoštujem – zaključila je Aleksandra.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Džeko izgubio loptu, a onda Mertens zabio spektakularan gol!

DW: Tamo gdje ima desničara, ima i antivaksera