in

INDY SE IZBORILA S DEPRESIJOM: Ja sam seks bomba i sa viškom i sa manje kilograma

Slatka-Tajna.Eu

Poslije brojnih i uzaludnih pokušaja da suvišne kilograme skine prirodnim putem, pjevačica Indy Aradinović naposlijetku se ipak odlučila za operaciju želuca.

Ona priznaje da je bila depresivna jer nije imala snage da nešto preduzme povodom svoje kilaže, a najprije radi zdravlja.

– Jednostavno, bila sam depresivna kada sam shvatila da neću više tako, kada sam donijela odluku da idem na operaciju. Depresivna sam bila malo prije toga, jer zašto se ne dešava nešto. Zašto Indira ne kreneš na trening, izbaciš slatkiše, gazirano? I onda sam bila ljuta na sebe, a depresivna sam bila zbog mog lošeg stanja zdravstvenog, ne zbog izgleda. Ja sam sebi i drugima bila lijepa i sa viškom, ispostavilo se da sam seks bomba i sa viškom i sa manje kilograma, dobro mi stoji i jedno i drugo. Žena je lijepa na svaki način i kako ona to nosi. Žene ne treba da budu u depresiji i nesretne što su sa viškom kilograma, samo jako držanje i samopouzdanje treba da imaju – kaže Indy,

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuOtkrila je koliko joj je bilo teško da se odluči da ode “pod nož”.

– Ja sam prošla nekoliko faza skidanja kilograma, kretala ispočetka i dokazalo se da je hirurgija u mom slučaju bila najbolji potez. To je sve od čovjeka do čovjeka, ne mogu da pričam u jednom pravcu, zavisi od osobe, mogućnosti. Možda neko misli da nije dovoljno jak da isprati to sam, a toliko je jak. Ja sam neko ko je skidao više od 25 kilograma treningom, zdravom ishranom, bez hemija, sagorjevača masti… Ali sam ja sklona velikim transformacijama i zaista neko ko je u tom momentu psihički jako pala i tada je hirurgija za mene bila najbolje rješenje – iskrena je bila pjevačica.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Granerud slavio u Nižnjem Tagilu

Građani EU-a pozivaju na jedinstveni europski zdravstveni sustav