in

Griezmann: Boravak u Barceloni nije bio katastrofalan jer sam po sezoni zabijao skoro 20 golova

Slatka-Tajna.Eu


Ponosan što je nosio dres katalonskog kluba


Francuski napadač Antoine Griezmann stigao je kao veliko pojačanje u Barcelonu na ljeto 2019. godine.



Katalonski klub je izdvojio čak 120 miliona eura za Griezmanna koliko je iznosila njegova otkupna klauzula kako bi doveo francuskog napadača na Camp Nou što su na kraju i uspjeli.

Očekivalo se da će Griezmann biti veliko pojačanje za Barcelonu, ali čini se da nije opravdao ni blizu ono što se od njega očekivao.

Francuz je imao dvije solidne sezone u Barci, no jasno je da se od njega očekivalo dosta više od toga. Ljetos je na iznenađenje svih napustio katalonski klub i vratio se ponovo u Atletico na posudbu.

Iako navijači Barcelone smatraju da je Griezmann bio promašaj on je poručio da pored svega što je doživio i dalje ima lijepo mišljenje o katalonskom klubu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Bio sam veoma sretan kada sam otišao u Barcelonu jer sam to želio. Imao sam fantastčne saigrače i naučio sam dosta toga. Iako ponekad nisam igrao i bili je teško, ali smatram da boravak tamo nije bio katastrofa jer sam po sezoni zabijao skoro 20 golova. Ponosan sam što sam imao šansu da igram u Barceloni”, rekao je Griezmann.

Francuski napadač je dobro otvorio ovu sezonu u Atletico Madridu i odigrao je 15 mečeva u svim takmičenjima i uspio je već da zabije pet golova.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MILE KITIĆ USKORO ULAZI U OSMU DECENIJU: Marti stan, a pjevaču se sprema iznenađenje

Ako izađu snimci, Tanja je gotova! Dušan Jovančević spreman da uništi Savićku: Zajedno smo šmrkali K*kain, sjetiće se ona svega!