in

Fašizam živi u Banja Luci, u hotelu “Bosna” zbog političkih pritisaka neće biti obilježen Dan državnosti BiH

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je jučer najavio da će povodom 25. novembra Dana državnosti Bosne i Hercegovine biti održana svečana akademija u centru Banje Luke, Vojin Mijatović je javnosti preko Facebooka saopćio da je hotel “Bosna”, u kojem je svečana akademija trebala biti održana, otkazao saradnju.

To se, kako je naveo, desilo zbog političkog pritiska.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

– Upravo sam obaviješten od strane hotela “Bosna” gdje smo u četvrtak trebali održati svečanu akademiju povodom Dana državnosti BiH da moraju otkazati saradnju jer ne smiju podržavati Dan državnosti BiH zbog političkog pritiska i poziva koji su imali od sinoć.

Ljudima iz hotela “Bosna” se zahvaljujem i svjestan sam da su pod pritiskom.

Obavještavam sve pozvane da ćemo do sutra pronaći novu lokaciju za svečanu akademiju, ukoliko i drugi ne budi smjeli zbog pritiska, akademija će se održati i prostorijama SDP BiH u Banjoj Luci.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Fašizam u 2021. godini, nažalost, živi u Banjoj Luci, pljujete po tekovinama ZAVNOBiH-a i sopstvenoj zemlji, neka vam je na čast! Sami znate da sa mnom i nama u SDP BiH pritisak ne prolazi, svečana akademija će se održati 25.11.2021. u 18 sati pa možete i policiju režimsku poslati slobodno.

Vidimo se na Dan Državnosti BiH!

Smrt fašizmu-sloboda narodu – napisao je Mijatović na Facebooku.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

O stvarima koje zaslužuju pozornost

Ignorisala je haskija i snimala njegovu reakciju, video je urnebesan