in

Fashion NEWS: Ukorak s trendovima

Slatka-Tajna.Eu
„Gucci“ na stazi slavnih

„Gucci“ je nedavno zatvorio Hollywood Boulevard i iskoristio Stazu slavnih za pistu kinematografskih razmjera, prikazujući više od 100 različitih lookova za novu kolekciju „Gucci“ proljeće 2022. Reflektori su osvijetlili nebo, a ulica je barem na nekoliko sati bila slobodna od imitatora, trgovaca, evanđelista i turista. Bila je to holivudska fantazija, a dodatnu čar dao je neonski natpis na pozorišu El Capitan koji je treperio “Gucci Love Parade”.

Povratak balskih vjenčanica

Tradicionalne balske haljine vratile su se u modernim interpretacijama iz kolekcija za mladenke 2022. Mladenke koje žele fantastičniji, dramatičniji i kraljevski izgled za svoj poseban dan utiru put ovim voluminoznim haljinama s punom suknjom. Jednu od takvih konstruirao je poznati dizajner Elie Saab.

 

Statement rukavi

Napuhani rukav prešao je s bluza na haljine. Ogromna ramena našla su se i na haljini Warehouse Fashiona. Novi trend uzrokovao je ogromno interesiranje žena širom svijeta, pa su ovim stopama krenule i modne kuće „Gianni“, „Kitri Studio“, „Kemitel Ford“ i „Hurr Collective“. Dakle, u skorije vrijeme možemo očekivati totalnu pandemiju ogromih pufnastih rukava.

 

Aksesoari za proljeće 2022.

Neki od najuzbudljivijih komada za sezonu proljeće 2022. su aksesoari. Ističu se rukavice brenda „Rokhu“, futurističke torbice iz „Copernija“ i kape brenda „Acne Studio“. Svako može nositi ove aksesoare, a da se osjeća kao na pisti.

Zlatno doba 80-ih

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Predstavljena u Grand Palais Ephemere, nova „Chanel“ kolekcija izrađena je za istinske zaljubljenike u estetiku jedne od najpoznatijih modnih kuća. Dok posljednje dvije godine svjedočimo ‘boomu’ resale industrije luksuznih modnih komada, Virginie Viard odlučila ih je reinterpretirati kroz novu kolekciju. Jednostavni kupaći kostimi ukrašeni prepoznatljivim tankim lancima u struku, kakve su nosile dame davne 1987. tokom vrućih ljeta na Amalfi obali, otvorili su reviju.

 

Outifiti iz serije „Emily in Paris“

Od kada se serija „Emily in Paris“ emitira putem Netflixa, zaludjela je fanove širom svijeta. Netflix i ViacomCBS pokreću online platformu na kojoj će se prodavati merch serije, ali i luksuzni modni komadi kao što su „Chanel“ jakna koju nosi upravo Emily (Lily Collins) ili „Roberto Coin“ naušnice koje smo zapazili na njenoj najboljoj prijateljici Mindy (Ashley Park).

„Louis Vuitton“ torbe u obliku mini mekanih jastuka

Trendu mekanih stvari pridužuje se i „Louis Vuitton“ s mini kolekcijom torbi koje izgledaju kao da na njih možete nasloniti glavu kad vam se prispava. „Pillow Boot“ kolekcija donosi devet modela od „Speedy“, „OnTheGO“ do „Multipochette“ u verziji od recikliranog najlona. Paleta boja je prava jesenska i proteže se od maslinastozelene, bež do crne s tek jednom iznimkom u boji fuksije, koja se izdvojila kao iznenađenje jeseni.

„Balenciaga“ proljeće 2022.

Modna kuća „Balenciaga“ nedavno je predstavila svoju proljetnu kolekciju 2022., koja sadrži 64 odjevne kombinacije, a oduševila je sve prisutne na tom događaju. Divovsko, crveno platno postavljeno ispred Théâtre du Châtelet imalo je sve karakteristike kao da je dodjela nagrada u Hollywoodu: fotografi, voditelji i stalan priliv gostiju željnih pažnje posjetili su ovu modnu reviju. Sve je emitirano unutar dvorane na golemom ekranu kao da je noć dodjele Oscara.

The post Fashion NEWS: Ukorak s trendovima appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Istresao se na saigraču koji je tek drugi put starter

MAMINJO GLUMI ZDRAVKA MAMIĆA I NARUČUJE PICU *SMIJEŠNO*