in

Ako izađu snimci, Tanja je gotova! Dušan Jovančević spreman da uništi Savićku: Zajedno smo šmrkali K*kain, sjetiće se ona svega!

Slatka-Tajna.Eu

Drama oko Tanje Savić, Draška Stanivukovića i njenog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića se danima ne smiruje.

Naime, Dušan je sada za “Srpski telegraf” otkrio da su se on i Tanja zajedno drogirali, nakon čega su pravili eksplicitne snimke koje će on kad-tad objaviti u javnosti.

– Uopšte mi nije bitno šta pričaju Draškovi i kako me komentarišu. Znam šta je istina, ne plašim se nikoga i znam šta pričam u svakom trenutku. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Mojoj privatnoj arhivi nema kraja, a Tanja se plaši jer zna šta je sve radila dok smo se najviše voleli, to je bilo kao u onim filmovima za odrasle. Nisu u pitanju samo snimci, javnost će uskoro da lista slike na kojima se vidi kako se Tanja drogira, pijana da ne zna gde je levo. Sve imam crno na belo – kaže Dušan, Tanjin još uvek zakoniti suprug, i otkriva gde su nastale sporne fotografije s kojima planira da izađe u javnost:

– Pre haosa s decom viđali smo se u Novom Sadu. U hotelu koji sam iznajmljivao – to je zapravo bio stan na dan dan, tamo smo se drogirali i pili. Znate već koje su to droge. Ona najlepša što ulazi na nos, a to je kokain. Setiće se ona, da joj se osveži pamćenje. Šta mislite, šta će da se desi kad javnost vidi šta radi majka moja dva sina? Na čijoj strani će biti zakon? Ko je podoban roditelj? Sve ima svoje.

– Znam ja kako i kad da reagujem. A tek kakve snimke imam, to ako izađe, ona je gotova. Naravno, pazim i ja jer, kakav sam otac ako moji sinovi to posle vide? Oni su već veliki, telefone ne ispuštaju iz ruku, neću da idem toliko daleko, ali ljut sam mnogo. Mogu i može mi se da radim šta god poželim jer za sve što kažem imam dokaze, rekao je Dušan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kurir.rs/Republika


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Griezmann: Boravak u Barceloni nije bio katastrofalan jer sam po sezoni zabijao skoro 20 golova

Danijela Štajnfeld: Hvala vam! – N1