in

Uskoro u Mostaru: Luxury parfumerija – svijet luksuza na vašem pragu! / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji parfema u Hercegovini, a i šire, uskoro će dobiti jedinstvenu destinaciju. U Mostaru 27.11.2021. svoja vrata otvara niche parfumerija ”LUXURY”, u čijoj ponudi će se moći pronaći u Hercegovini dosad neviđena selekcija najluksuznijih niche parfema.

Foto: PR / Uskoro u Mostaru: Luxury parfumerija – svijet luksuza na vašem pragu!

Brendovi koji su do sada bili rezervirani samo za najveće svjetske metropole, sada stižu i u Mostar.

“Svi koji prate svijet parfema, znaju što predstavljaju niche parfemi. Za razliku od komercijalnih parfema koji su najviše zastupljeni na našem tržištu, niche parfemi predstavljaju ono najbolje i najkvalitetnije što ta industrija nudi. To su najljepši i najopojniji mirisi koje priroda dorađena ljudskom virtuoznošću može dati i pravo nam je zadovoljstvo što smo mi prvi koji u Hercegovinu na jedno mjesto dovodimo više od 20 najmoćnijih brendova na svijetu”, kaže Lucijan Petrina, vlasnik parfumerije.

Parfumerija LUXURY nalazit će se na adresi Kneza Višeslava 59, preko puta SPC Orca. Unikatni dizajn interijera, a koji već na prvi pogled daje naslutiti kakva se čarolija mirisa krije u malenim bočicama, potpisuje jedinstveni mostarski arhitekt i dizajner Zlatan Skorupan ”Caco”.

Foto: PR / Uskoro u Mostaru: Luxury parfumerija – svijet luksuza na vašem pragu!

U ponudu Luxury parfumerije moći ćete pronaći brendove kao što su: Clive Christian, Puredistance, Fragrance du Bois, Marly, Initio, Amouage, Liquides Imaginaries, Affinessence, Histoires de Parfums, Electimuss, Marc-Antoine Barrois, Wilgermain, Jovoy, Jeroboam, Ormonde Jayne, Veronique Gabai, Sisley te Rivoli.

Otvaranje će biti upriličeno u subotu 27. studenoga u 13:00h.

“Radujemo se Vašem dolasku i sigurni smo kako Vas naša ponuda neće ostaviti ravnodušnima”, poručuju iz parfumerije LUXURY.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OVO SU DJECA MERIME NJEGOMIR: Tri kćerke i sin, evo čime se bave

Dramatičan pad prodaje novih automobila u Evropi, Stellantis prestigao VW grupu