in

”U mom srcu Vatra” u Širokom Brijegu / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / U mom srcu vatra u Širokom Brijegu

Udruga ”Korektiv” organizira prvi veliki Božićni koncert popularne duhovne glazbe ”U mom srcu Vatra”, koji će se održati 19. prosinca, 2021. u 19.30 u Gradskoj športskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Na večeri slavljenja Gospodina nastupat će Alan Hržica, Vanessa Mioč, zbor Mihovil iz Splita, fra Marin Karačić i sestre Ramljak.

Riječ je o slavljenja Gospodina a publika će za to prvi put imati priliku u športskoj dvorani Pecara koncertom vrhunske produkcije.

U ovim teškim i izazovnim vremenima Hercegovina će modernim duhovnim pjesmama osjetiti Božju blizinu koja uvijek iznova donosi dobrotu.

Dio prihoda od prodaje ulaznica biti će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć udruzi ”Mlado sunce” koja promiče kršćanske vrijednosti i pomoć potrebitima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Cijena ulaznica, koje su u pretprodaji dostupne u caffe bar Flores u Širokom Brijegu i pizzeriji Galiano u Mostaru, je 10 KM.

Za djecu do 12 godina i invalide ulaz je besplatan.

Više informacija možete pronaći na internetskim stranicama: umomsrcuvatra.com

”Ne propustimo večer slavljenja Isusa! ”U mom srcu Vatra“, nedjelja, 19. prosinca, dvorana Pecara u 19.30”, navode organizatori.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nezaustavljivi Bilbija pogodio na Tušnju za vodstvo Zrinjskog

U nedjelju još većinom suho, stabilno i barem djelomice sunčano, jača jugo