in

Tanja Savić pobjesnila zbog Kije: Urlala na Draška Stanivukovića što je pisao Kockarevoj, pa pobjegla od novinara!

Slatka-Tajna.Eu

Tanja Savić pobesnela je nakon što ju je Kurir raskrinkao, a posebno ju je pogodilo kada smo objavili da njen partner Draško Stanivuković muva Kiju Kockar i da joj šalje poruke! Zbog toga je pevačica zabranila medijima da prisustvuju nastupu u jednom beogradskom klubu u petak uveče i to samo kako se ne bismo dotakli te teme!

Ne zna šta hoće

Ekipa Kurira bila je ispred lokala gde je pevačica trebalo da nastupi i hteli smo da je pitamo da li je u vezi sa gradnočalnikom Banjaluke ili ne, pošto svakog dana daje različite izjave. Očigledno je da Savićeva ni sama ne zna šta želi, pa bi da sedi na dve stolice. Do pre samo nekoliko dana o političaru je pričala sa osmehom na licu, govoreći da joj prija što je povezuju sa njim, da bi sada promenila ploču. Osim što joj je zasmetalo kada je Kurir dobio izjavu njene majke Živane, zbog čega je uhvaćena u laži, pevačicu je strašno pogodilo i kada smo objavili da njen dečko šalje poruke Kiji njoj iza leđa.

Uslovila vlasnika

Zbog toga je neposredno pred nastup koji je održala u srpskoj prestonici pre dve večeri, imala uslov. Zahtevala je od menadžmenta da zabrane novinarima da priđu ili da uđu u lokal i rekla da ni po koju cenu ne želi da daje izjave. Nije Tanja bila besna samo na medije. Najviše ju je iznervirao Stanivuković, na koga je urlala putem telefona, kako saznajemo, nakon što je otkriveno da je slao poruke Kockarevoj i tražio da se vide.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Navodno, gradonačelnik Banjaluke je Tanji objašnjavao da to nije istina, a da bi se iskupio poslao joj je buket cveća na nastup, ali ona nije htela da ga uzme.

kurir.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Održana tribina i izložba povodom 60 godina Nobelove nagrade Ivi Andriću / Bljesak.info

Solskjaer: “Vjerujem da možemo preokrenuti stvari”