in

PORODICA ĐOKOVIĆ NUDI POMOĆ: Zabrinuti za Merimu Njegomir

Slatka-Tajna.Eu

Vijest da se Merima Njegomir bori sa teškom bolešću rastužila je mnoge njene kolege, ali i porodicu Đoković, koja nju cijeni i kao umjetnika i kao čovjeka.Novak Đoković je, čuvši tužnu vijest, odmah ponudio pomoć oko lijekova koje treba nabaviti.

-Novak, a pogotovo njegov tata Srđan i majka Dijana, prijatelj je sa Merimom godinama. Često su se zajedno i slikali na raznim proslavama, Srđan ne krije koliko voli njen glas. Krajem augusta, on se u ‘Topčidercu’ veselio dok je Merima pjeval. Ko se tad nadao da će za nekoliko mjeseci Merima biti u ovakvom zdravstvenom stanju. Svi su se potresli kada su to čuli i žele da joj pomognu. I sam Novak je zbog svog načina života dosta upućen u pitanje zdravlja, pa njegova saznanja i kontakti sa u stručnjacima u cijelom svijetu mogu biti od velike pomoći. Da ne pominjemo i njegovu upućenost u moć meditacije… Sve čovjek treba da proba- ispričala je Merimina prijateljica, a Nada Topčagić ne prestaje da plače otkako je saznala da je Merima bolesna.

Čula sam da su djeca sve vreme uz nju. Najmlađa kćerka se čak preselila da bude uz majku sve vrijeme. Teške su to muke i problemi. Rekoše mi da je Merimu baš pogodila Marinkova smrt. Bili su kolege, prijatelji. Baš je klonula poslije toga. Mislila je da je on jak,  sportista, vjerovala je da će on uspjeti da se izbori, pa da joj i to na neki način bude ohrabrenje da čovjek sve može da pobjedi, pa i rak. Daće Bog da sve bude kako treba i da Merima ozdravi- kaže Nada.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prezivljavanje impe mc kale gospodar vremena smijesno #shorts #short #tiktok #shortvideo #subscribe

“ZVEZDA GRANDA” SE NAŠALIO NA RAČUN SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Aleksandru Radojeviću je odmah poslala poruku