in

Dragan Kojić Keba ima novi HIT – „Makovi crveni“ – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Folk pjevač Dragan Kojić Keba objavio je novi singl „Makovi crveni“. Riječ je o jednoj ljubavnoj pjesmi čiji stihovi diraju pravo u srce.

Za Kebu kažu da je u top pet pjevača folk muzike na našim prostorima. U svom muzičkom opusu ima veliki broj hitova, a sada je odlučio da upiše još jedan!

Muziku, tekst i aranžman za novi singl potpisuje Šuki Planjanin. Kako su otkrili u HP Show-u do saradnje je došlo sasvim spontano i to na relaciji Beograd – Sarajevo.

„Makovi crveni“ priča su o jednoj ljubavi ispričanoj unazad. O strasti između dvoje ljudi koja je jaka i vječna. U svojoj pjesmi Keba je djelimično razbio mit o ljubavi i otkrio dio njene tajnovitosti. To je priča koja nas pokreće i ne ostavlja ravnodušnima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za singl je upriličen i adekvatan spot, za koji se pobrinula „Provision“ ekipa. Dirljiva i filmska ljubav ispričana je životopisnim kadrovima snimljenim u novom sarajevskom ambijentu „Kota 777“.

Iza ovog singla stala je izdavačka kuća Hayat Production, i s ponosom realizovala još jedan divan projekat. Singl „Makovi crveni“ poslušajte u nastavku.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Yeast Infection Free Forever – How to Cure Yeast infection Easily, Naturally and Forever!

Aguero završava karijeru