in

“Bilo je tu djece mnogih poznatih ličnosti…”

Slatka-Tajna.Eu

Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, otvorio je dušu za Grand Online i po prvi put iskreno govorio o odrastanju u čuvenim novobeogradskim Paviljonima, porocima, rokenrolu, ali o mentorstvu u “Zvezdama Granda” i Saši Popoviću.

Kako potiče iz porodice u kojoj su članovi uglavnom bili pravnici, ekonomisti i lekari, tako mu je i otac, inače savjetnik u kabinetu Dragoslava Draže Markovića, bio veliki uzor i model kako bi muškarac trebalo da izgleda i zvuči. Ali nakon pogibije oca, sa svega 14godina, Đorđe postaje dio lošeg društva i ulazi u svijet poroka.

– Kad izgubiš idola u tim godinama, osjećaš se potpuno izgubljeno, nesigurno, kao da nisi svoj i tražiš utočište u onima kioji su slatkoriječivi. Otišao sam u nekom trenutku pod led, samo heroin nisam probao.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










To je trajalo godinu dana, vrlo intenzivno. Zahvaljujući sportu i porodici, a nakon što sam vidio kako mi odlaze prijatelji, odlučio sam da pronađem izlaz. Mnoge od njih sam ispratio na onaj svijet, bilo je tu djece mnogih poznatih ličnosti, predsjednika država i predsjedništava i svaka smrt je izazivala bol i potvrđivala da sam ja na dobrom putu tim što sam se opredijelio za umjetnost i za čist način života – rekao je on.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ljekar Bijele kuće: Biden je zdrav, snažan i spreman za dužnost

Kako da vam se crni luk nikada ne pokvari