in

SPOMENUO JOJ MUŽEVE I DJECU: Sanja Kužet pojasnila Popoviću da se ne bavi njenim životom

Slatka-Tajna.Eu

Nesvakidašnja situacija i rasprava između Saše Popovića i Sanje Kužet dogodila se u emisiji.

Naime, sve je krenulo od Popovićeve konstatacije da voditeljica odlilčno izgleda i da joj je lijepa haljina, na šta je Sanja objasnila da od ove sezone, zapravo u svakoj emisiji eksperimentiše i sa novim kreatorima.

-Ti stalno imaš nekog drugog – dobacio je Popović, ali se voditeljica nije “upecala” na njegovu provokaciju, već je odgovorila da ima ukupno pet saradnika.

– Ove godine je počela da šara – nadovezala se Bekuta, a zatim je žiri počeo da pjeva stihove “Šaram, šaram, mnogo šaram. Varam, varam, okom momka varam”.

– To što šara pusti to, kad ćeš početi da varaš? – pitao je Popović, a ona odgovorila da je s tim završila.

– Trenutno je u drugom braku, pa sad vidjećemo kako će se razvija situacija – ubacio je “žišku”, ali mu je lijepa voditeljica odbrusila.

-Nema potrebe da vi pratite moju situaciju, ona je nikad bolja i mislim da se to vidi – ističe Sanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Znaš kako ja to gledam. Prvi muž, prvo dece, drugi muž, drugo dijete, e ako bude treće dijete… – počeo je da objašnjava, ali mu je tonac isključio bubicu.

Isključen si, nema te! Je l’ vi nešto odavdje čujete? Kako ono biješe 1:0 za mene? – ironično i pobjednički je odbrusilaa članovi žirija stali su na njenu stranu.

– Kako te rastavila na proste činioce, riješila te, e moj Popoviću. Ovo je trica, nula bodova – dobacili su Marija i Bosanac.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Neosnovane tvrdnje sarajevskog načelnika o vakcinama i COVID-19 mjerama

Brena progovorila o razvodu: Evo oko čega je nastala kriza u braku i kako je izbjegla okončanje istog!