in

PRETUČEN NA ULICI: Aleksandar Bogunović Zverka nakon “Zadruge” doživio neugodnost

Slatka-Tajna.Eu

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka navodno je pretučen na ulici.

Bivši zadrugar je napadnut od strane nepoznatih mladića u Užicu. Nakon što je pobgao sa imanja u Šimanovcima, rijaliti igrač uputio se ka Užicu, gdje je odlučio da se sakrije od svih dešavanja.Kako izvor navodi, Aleksandra je grupa mladića napala, iako ih on nije provocirao, niti radio bilo šta što bi moglo da izazove takvu reakciju. Zverkina djevojka dozivala je ljude upomoć, pokušala je da zove policiju, ali od strana se sledila. Zverka je kod sebe imao nekoliko hiljada dinara, skupocejni sat koji mu je vredna uspomena, a grupa nasilnika mu je to oduzela.

– Bio sam tu, šetao sam psa, pa sam slučajno naišao na tu situaciju, koja me je šokirala pravo da vam kažem. Zato sam i odlučio da ispričam šta se desilo. Dok sam šetao psa, čuo sam jauke, viku i dreku, kad sam prošao pored jedne uličice tu, vidio sam istetoviranog mladića koji leži dole na ulici i djevojku koja skakuće oko njega, pokušava da mu pomaže. Prišao sam da vidim šta se desilo, ali ona je bila u histeriji i nije mogla da govori, a on je šutio kao zaliven. Prepoznao sam da je to taj momak iz rijalitija, što je skoro pobjegao, mislim, viđamo ga ovdje svi već danima, stvarno nema nikakvih problema sa njim. Momak se normalno ponaša, nije kao da izaziva ponašanjem ili tako nešto, stvarno ne. I ja sam im pomogao tu da dođe sebi, kupio sam mu vodu, da se umije, ponudio sam mu prevoz, da zovemo policiju, odbio je, nije htio, ne znam zašto, nisam ni hteo da se miiješam. On je poslije otišao u stan sa djevojkom, pozvali su taksi i otišli, to je to – govori izvor.

Zverka nije bio raspoložen da daje izjave, pa je poručio da će se javiti kada bude bio spreman da progovori o svemu što se desilo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Kurir)

The post PRETUČEN NA ULICI: Aleksandar Bogunović Zverka nakon “Zadruge” doživio neugodnost appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Doznake siromašnim zemljama povećane na 589 milijardi dolara

“Obriši suze, evo jedna pjesma za tebe”