in

[PREMIJERNO] Nedim Bašić predstavlja singl “Zauvijek” – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Pjesma “Zauvijek” drugi je singl Nedima Bašića. Nastala je iz dugogodišnje profesionalne saradnje sa kolegom iz hora opere Narodnog pozorišta, Alenom Lemeševićem. Upravo on potpisuje muziku, tekst i aranžman. Nedim Bašić

Zaista mi je čast što mi je Alen ukazao povjerenje da ovoj pjesmi dam svoj lični pečat – rekao je Nedim.

Za vizuelni identitet pjesme pobrinuli su se Alen Morris i Illia Mynka.

Moram priznati da sa takvim uživanjem pristupam snimanju spota. Krivci su za to super talentovani momci koji, evo već drugi put, nadmašuju sva moja očekivanja, a to su Alen Morris i Illia Mynka – otkrio je ovaj mladi i talentovani pjevač.

Spot je sniman na tri lokacije, a jedna od njih je bila u Clubu Mash u Sarajevu. Ostali kadrovi snimani su na obroncima Romanije. U spotu se pojavljuje i mladi model i glumica, Sumeja Arifović. Ona je bila dio i prvog singla, tako da vizuelno imamo nastavak priče i radnje prvog spota.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Trudim se da pjesme koje kasnije zovem svojima imaju simboliku ili poruku u sebi, jer u moć muzike smo se svi uvjerili. Tako i pjesma “Zauvijek” sigurno da neće ostaviti ravnodušnim slušaoce koji odvoje vrijeme da poslušaju tekst i muziku – dodaje Bašić.

Alen Morris osmislio je lokacije i scenario spota, a nadamo se da će gledaoci osjetiti bar djelić dobre atmosfere koja je vladala tokom snimanja. Singl “Zauvijek” poslušajte u nastavku. Nedim Bašić

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Biden na rutinskom medicinskom pregledu

WTA zaprijetio Kini zbog nestanka Šuaji Peng