in

“Nisam glup da ne vidim da ispadam ljudima iz frižidera, sebi sam dosadio”

Slatka-Tajna.Eu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne žali da ga nema na programima Radio telezije Srbije (RTS), navodeći da će se to desiti kada bude morao, jednom godišnje i da ga neće biti do Nove godine.

„Nisam osam, devet mjeseci bio u večernjem teriminu na RTS, ima me svaki dan kao predsjednika, ne kao stranačkog prvaka. Malo sam pretjerao, nije svaki dan“, rekao je Vučić u Subotici na otvaranju fabrike BAS Boysen Abgassysteme d.o.o.

Kako je naveo, nije „arogantna budala da kaže da ga nema, a nekima se čini da je sveprisutan zbog velikog broja aktivnosti i možda zato što je utisak da je u odnosu na druge politačare dominatan“.

„Nisam glup da ne vidim da ‘ispadam ljudima iz frižidera’, sebi sam dosadio. Samo sam pitao zašto neki mogu, a neki ne mogu da gostuju (na RTS)“, rekao je Vučić povodom tvrdnji iznijetih na svom nedavnom gostovanju na TV Hepi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuDodao je da na to pitanje nije dobio odgovor.

„Nisam se žalio da li ja gostujem, nego samo pitao kako može na RTS da gostuje urednik nekog niskotiražnog medija, ili portala, a ne može najtiražnijih novina“, rekao je Vučić na novinarsko pitanje zašto urednik „Informera“ ne može da gostuje na RTS.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Organizatori protesta u Sarajevu nemaju nikakve veze sa porodicom Gadžun

Čokoladne bombe su super slastica za nadolazeću zimu i imamo najbolji recept!