in

Vojin Mijatović uputio molbu Aleksandru Vučiću

Slatka-Tajna.Eu

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP Bosne i Hercegovine, uputio je molbu srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću da radi na iskrenom političkom odnosu Beograda i Sarajeva.

Mijatović smatra da će Vučić na kraju odabrati interes Srbije ispred interesa Milorada Dodika.

“Dodik je vrlo koristan idiot za Vučića, ali isto tako postaje i teret. Pogotovo u odnosu sa Njemačkom. Ipak će Vučić u konačnici izabrati interese Srbije i regiona nego interes Dodika. Molim Vučića da radi na iskrenom političkom odnosu Beograda i Sarajeva. Dodik zapravo radi sve da nestane RS i srpski narod u BiH. On je najveća opasnost za Srbe. Molim Vučića, dosta više, dugujemo iskrenost svim mrtvim glavama iz devedesetih”, kazao je Mijatović, piše portal N1.

“Vučić me nije nikada zvao. Ali nema šta da priča sa političkim strankama u BiH. On treba da se sastaje sa članovima Predsjedništva. Dosta je više odlaska na koljenima u Ankaru, Beograd ili Zagreb”, dodao je Mijatović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










O pozivu Zorana Milanovića, predsjednika Hrvatske, Aleksandru Vučiću i Recepu Tayyipu Erdoganu da pomognu da se riješi situacija u BiH, Mijatović je kazao:

“Nemojte da vodite računa o budućnosti u BiH – preklinjem ih Bogom. Vodite računa o Srbiji, Hrvatskoj ili Turskoj. Kad su oni pomagali država je nagrebusila”, dodao je Mijatović.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

GULIANO POSTAO RADIO VODITELJ: Na poklon dobio pet kilograma janjetine

Mikrobiom bi mogao biti ključ gubitka kilograma