in

Pijani idioti! Barbara Bobak progovorila o tuči Darka Lazića i Uroša Živkovića zbog kog je završila s kragnom oko vrata!

Slatka-Tajna.Eu

Sredinom oktobara Kurir je prvi došao do ekskluzivnik saznanja da o fizičkom obračunu pevača Darka Lazića i Uroša Živkovića, a Barbara je sad progovorila o skandalu posle žurke.

Naime, Darku navodno zasmetalo to što je Uroš flertovao sa njegovom emotivnom izabranicom Barbarom Bobak, a sada je konačno i pevačica progovorila o ovom incidentu.

– Ja sam Uroša videla samo na pet sekundi. Prišao je stolu, javio se i to je to. Da li su njih dvojica posle imali neku svađu, ja to ne znam jer nisam bila tu uopšte. Ja sam otišla u sobu po stvari, tako da, šta god da se tu izdešavalo, desilo se dok sam ja bila u toj sobi – ispričala je Barbara za “Hype”.

– Da li su se njih dvojica svađali ili šta god, nemam pojma. Kad sam sišla, videla sam njih trojicu-četvoricu kako stoje zagrljeni i pomislila: “Pijani idioti”. Prišla sam im i rekla Darku: “Idemo kući, dosta je”. Što se toga tiče, zaista nemam pojma šta se desilo. Moraćete Darka to da pitate – dodala je Bobakova, koja je nakon haosa u incidentu završila u bolnici sa kragnom oko glave.

Kurir je došao u posed ekskluzivnih fotografija iz bolnice na kojima se vidi pevačeva devojka kako leži na transportnom bolničkom krevetu sa kragnom oko vrata, dok Darko pere ruke na lavabou u ordinaciji. Fotografije su nastale nakon tog incidenta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pogubljen muškarac koji je ubio suprugu i silovao njenu kćerku / Bljesak.info

Frustrated Authors Finish & Publish Your Book Get Big $ 6-month System