in

Najbolji načini na koje možete nositi šal ove jeseni i zime

Slatka-Tajna.Eu

Stigao je period godine kada će razni dezeni, krojevi i od različitih materijala šalovi svakodnevno biti neizostavni dio našeg modnog stila. Topli, mekani i dekorativni, omiljeni su i među muškarcima i ženama.

Ovaj diskretan i nenametljiv dodatak, pruža obilje mogućnosti za nošenje, stilizovanje i zanimljive transformacije.

Marame i šalovi su odlični modni detalji koji se mogu nositi uz kapute, sakoe, otvorene bluze, a sezona džempera idealna je da i vi ponesete ovaj modni detalj.

Šal umjesto džempera

Ovo je dekorativan način stilizovanja jer šal samo prebacite preko ramena da pada, a onda ga pričvrstite kaišem naglašavajući struk.

Teddy šal

Najelegantniji način da nosite ovaj šal je da ga nalik svilenoj marami prebacite preko jednog ramena. Kada je riječ o veličini šalova, ove jeseni i zime važi pravilo – što veći to bolji: njegovi krajevi mogu visiti gotovo do zemlje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Modni detalj koji razbija monotoniju

Unesite živost u jednobojnu kombinaciju pomoću šarenog šala. Iako sa šalom u jednoj boji nikada ne možete da pogriješite, osjetićete potrebu ove jeseni da unesete malo ljetnjeg raspoloženja u svoj stil.

Bež šal za svaku priliku

Šal u zemljanim bojama preko dugog, otkopčanog kaputa učiniće da izgledate kao da ste upravo sišli sa modne piste, prenosi Telegraf.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U ovim djelatnostima su najveće plate…

Kad covjek sve zna 🤪🤪🤪🤪#smiješno #fb #bosna #srbija #zene #balkan #majstor